Igår var det faktiskt ganska perfekt. Snöfall och minusgrader strax under nollan. Trots gårdagens riktiga pladaskåkning i längdspåret och mutter från min sida om skitföre. Runt kvällskvisten började det regna och bli varmare. Idag har det forsatt så. All nysnö är som bortblåst.

Jag trillade för två veckor sedan (och sedan veckan därefter igen) när jag satt på två hjul. Första vurpan ledde till en galet stor utgjutning på framsida lår som inte har känts något alls under träningspassen efter själva fallet – förräns igår när jag åkte alpint. Teorin är att det blir så “statiskt” att mjölksyran inte hinner sköljas undan och det blir någon lokal syreskuld i de skadade vävnaderna. Vad tror ni?

Så i brist på skidåkning i dagens tråkväder, knackar jag på på dörren bredvid och lånar Therese “Mr Gray” (en Tarmac som sitter fast i en trainer) och river av intervaller – på tröskeln.

Förresten – alltså jag fullkomligt älskar mina Nike Sneakerboot på bilden nedan. Vi gjorde ett försök att vada i den blöta snön för att rasta valpen strax efter snön.

[insert]are-6[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center