Tögrader

Igår var det faktiskt ganska perfekt. Snöfall och minusgrader strax under nollan. Trots gårdagens riktiga pladaskåkning i längdspåret och mutter från min sida om skitföre. Runt kvällskvisten började det regna och bli varmare. Idag har det forsatt så. All nysnö är som bortblåst.

Jag trillade för två veckor sedan (och sedan veckan därefter igen) när jag satt på två hjul. Första vurpan ledde till en galet stor utgjutning på framsida lår som inte har känts något alls under träningspassen efter själva fallet – förräns igår när jag åkte alpint. Teorin är att det blir så “statiskt” att mjölksyran inte hinner sköljas undan och det blir någon lokal syreskuld i de skadade vävnaderna. Vad tror ni?

Så i brist på skidåkning i dagens tråkväder, knackar jag på på dörren bredvid och lånar Therese “Mr Gray” (en Tarmac som sitter fast i en trainer) och river av intervaller – på tröskeln.

Förresten – alltså jag fullkomligt älskar mina Nike Sneakerboot på bilden nedan. Vi gjorde ett försök att vada i den blöta snön för att rasta valpen strax efter snön.

[insert]are-6[/insert]

1 Comment

  1. Amira 31 december, 2014at00:03

    Har skrattat gott åt ditt inlägg om längdskidorna!:-) Måtte du få bättre fäste/glid och åk med skate:-) Knasigt med blodsutgjutelsen.. Förklaringen med lokal syreskuld vid statisk träning låter väl som en vettig förklaring iof men då var det här första gången du tränat statiskt efter fallet då? Hur som är det trist att skadan gett sig tillkänna. Tur dock att den sitter på någon som inte deppar ihop för det. Swish så har du ju ändå hittat på nya aktiviteter :-) Älskar goda grannar och snälla människor! Dom är ovärderliga <3 Jessica, jag kan inte se dina skor på bilden men jag anar att dom är något extra:-) Håller tummarna för bättre väder dom dagar du är kvar. Tycker att det ser härligt ut på bilderna oavsett. Hoppas du får en hejdundrande härlig avslutning på det här året och en lika fin början på nästa<3 Skickar dig en stor varm nyårskram från soffan här hemma :-) Kraaam <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *