Jag påbörjade och skriva en summering av 2017 på nyårsafton men någonstans mellan en krasch på svartis och nyårsförberedelser pausades inlägget. Så här kommer det.

2017 började med att vi påmindes om att livet är så skört och att det är nu du lever. Vi var med om en krock strax utanför Mora på väg upp till Sälen för att fira kärleken mellan två av våra finaste vänner. Det sa bara BAM och vi hade änglavakt och sådan otrolig tur i oturen. Bilen blev skrotad men både jag, Jaime och föraren i den andra bilen klarade oss utan några större skador.

 

 

 

Tack och lov så kunde vi ta oss till bröllopet och allt kändes lite extra den kvällen.  Jobb, karriär och så vidare kan vara viktigt, men inget är viktigare än livet och dem du delar det med.

 

I slutet av Januari så tog Nike över Fotografiska och vi körde ett spektakulärt event för launching av den nya kollektionen som kom i början av 2017.

 

 

 

 

I Februari landade som snabbprofilen i BiCycling och svarade på frågor som om jag helst kör uppför eller nedför, väljer aero eller komfort.

 

 

Jag cyklade otaliga vinterrundor med dubb och frös om hände och fötter som fasiken.

 

Började odla i mitt växthus och fick överskott på plantor som jag placerade ut över hela Stockholm.

 

 

Recepten som kom fram under 2017 förtjänar ett hel eget inlägg som kommer i em. Bland annat den här lilla burken med overnight chia oats är med där.

 

 

Vi körde kanske vårt sista riktiga Nike Event tillsammans på Extremfabriken. Det visste vi inte då. Men 2018 kommer mest troligen att se annorlunda ut.

 

 

 

 

 

 

Årets varmaste helg och värmeslag deluxe på Långa Lugnet. Punka och misär. Allt sket sig. Men nu vet jag hur det känns. 

Jag körde så klart några fler tävlingar i början av den svenska säsongen. Hade ganska mycket oflyt. Det vände sedan med hjälp av att jag fick rätsida på vitaminbrist och i slutet av säsongen var det mentala på plats och jag hoppas såklart på att ta med mig det in i 2018.

 

 

 

 

WorkOut Åre tillsammans med Elin och Mattias Reck. Jag och Mattias byggde våra klasser och föreläsningar tillsammans och jag är så tacksam över alla år vi jobbat ihop och alla kommande år.

  

 

Och de här stjärnorna har satt guldkant på 2017.

Bilden är tagen på WorkOut Åre – Världens finaste och mysigaste event. Visst ses vi där 2018?

 

 

I juli fick jag avbryta min semester och åka till Kalifornien och Morgan Hill. Cyklade på episka vägar med gula markeringar och stod i vindtunneln med mina europeiska kollegor.

 

 

 

 

Jag byggde på min sleeve på armen och den är nästan klar nu.

 

 

 

 

Oförglömlig resa till Schweiz med She Rides – det kommer en ännu bättre i sommar OCH i slutet av januari kör vi en AW o berättar mer om den. Vill du veta mer skicka ett mail till mig på jessica@jessicaclaren.com.

 

 

 

 

 

 

  

 

Cykelvasan 2017 tog jag med mig många lärdomar till 2018 och är extremt nyfiken på vad det kommer till att ge tillbaka.
Gästade Sweaty Business och lovade att jag skulle starta en egen pod. Sagt och gjort, jag slog ihop mina påsar med Joanna och startade “Ett jädra liv med Swica & Claren”.

 


 

 

 

Jag har haft ett fint 2017 men också ett extremt utmanade år där människor jag trott stort och mycket om, visat sig vara det motsatta. Jag har i min naivitet alltid en inställning att alla människor vill varandra väl och så är det inte alltid.  Jag har fått utså saker jag inte trodde att man som vuxen människa ska behöva och jag bär med mig en stor sorg över att saker inte alltid är som man tror. Jag avslutar 2017 med att vända blad och att se ljust på 2018 – jag har massa härliga nya samarbeten, projekt och idéer som ska få komma ut i ljuset och jag längtar till att dela dem med dig.

 


  

5 Comments

 1. Ulrika 2 januari, 2018at12:33

  Fina underbara Du!!! Tack för att du delar med dig av dig själv och att du är en sån inspirationskälla!!! Så tacksam att jag fått möta dig ?

 2. Användarens profilbild jessica 2 januari, 2018at12:38

  Ulrika! TACK och vet du, tack detsamma! Så glad att du finns!

 3. Anna 4 januari, 2018at21:33

  De vackraste av bilder – vilken fin krönika, på djupet. Allt gott för 2018!

 4. Användarens profilbild jessica 4 januari, 2018at21:34

  Finaste Anna – tack <3

 5. Irene Hansson 5 januari, 2018at10:25

  WOW ❤ Underbart att läsa ❤

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *