Ett jädra liv har släppt sitt fjärde avsnitt och jag och Joanna är så tokigt glada över all er feedback och önskemål på ämnen och gäster, vad ni än gör så fortsätt komma med input.

I fjärde avsnittet pratar vi om högst aktuella ämnen som berör arbetsmiljörätt, trakasserier, härskarteknik, dåligt ledarskap och att vara medmänniska till dina kollegor. Vi gästas av Milla Jonsson som är en fantastisk kvinna och förebild och dessutom knivskarp och extremt kompetent inom områdena ovan.

Här är den snabba versionen om avsnittet:

Vi snackar arbetsrätt och arbetsmiljörätt, vilket är sexigare än vad det låter och Milla tar upp den vanligaste missuppfattningen man har om HR. Joanna läser upp några läsarfrågor gällande mobbing och sexuella trakasserier på arbetsplatsen vilket diskuteras och Jessica pratar klokt om civilkurage.

Det är dags att inse att vi har rätt till så mycket mer och börja ta för sig. Men framförallt – våga ryta ifrån. Och vågar man inte själv så är det ännu viktigare att inse att man aldrig någonsin är ensam, även om det känns så väldigt ofta. Låt er inte avskräckas från det tunga paragrafsnacket i början, dagens avsnitt är så mycket mer än så och helt rätt inför ett starkare 2018.

Du hittar den på Podbean här, iTunes här och på Acast här.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *