Jag har precis kört Redcord (om du inte vet vad det är så är det som avancerade TRX, du hittar en gammal video här) efter att ha sprungit genom lövprydda gator i ett sommarvarmt oktober. Klockan och mörkret avslöjade att det inte alls var mitt i sommaren. Måndagar är som min lördag, eftersom jag oftast har uppdrag eller event under helgen. Och just idag hade jag egentligen vilodag men behövde de där tassande stegen på blöta lövklädda gator.

I helgen hade vi höstevent med She Rides. Vi önskade höstcykling med sprakandefärger, krispig luft och uppehåll från nederbörd. Och Hellas levererade, såklart, allt det där och lite till. 49 stycken med coivd19-avstånd, delades in i mindre fartgrupper och cyklade runt på episka stigar i Nackareservatet. Efter 2h ute på stig så rullade vi in på Mountain Bike skolan där vi dukat upp till After Bike tillsammans med Carlsberg. Allt alkoholfritt och inramat med den där härliga atmosfären som gör all planering innan värd varenda sekund och lite till.

Jag vill ge alla ledare och alla som är engagerade i She Rides all uppskattning i världen. Där vi står i dag med ledare och organisation samt team så finns det en framåtanda och prestigelöshet som skapar så enormt mycket “good vibes”. Tacksam och glad samt otroligt lycklig över varenda en av er.

Jag älskar naturen just nu. Varenda gånget skiftar till höst, så blir jag lite extra förtjust. Det är liksom som det nya nyåret. Nyårsafton i all ära men det är något med skiftningen till höst som känns mer som pånyttfödelse.

Sista bilden ovan är klättringen längs Holabandola som från motsatt håll säkert är en av Hellas längsta utförskörningar.

Som sig bör avrundades allt på med en after bike och prisutdelning för oförglömliga prestationer som snabbast punkabyte osv.

Stort tack alla för en magisk stigtur och after bike på det sättet som den bör vara – vi gör det här snarast igen.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *