Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Helsingborg maraton? Ska jag?

Senast uppdaterad:

För någon dag sedan damp det ned en inbjudan till Helsingborg maraton 2016 i brevlådan. Och vet ni – jag vet inte – ska jag? Kan vi rösta om det här?

helsingborgs-maraton

0
  1. Haha, det är ju inte ens en fråga…Klart du ska :) Ett supermysigt lopp med rolig och varierad bana. Glada helsingborgare och fint stöd längs banan. Vad kan man mer begära? Den där evighetslånga serpetinbacken vid 36 km är ju liksom grädden på moset! Klart du ska vara med! Tre-noll till att du ska vara med, nu kan du stänga omröstningen :)

  2. Alltid roligt med nya utmaningar!
    Eller som min vän ofta säger: Ingen kommer ihåg en fegis!

  3. Haha var passande att jag såg detta. Jag har alltid varit sugen men inte tagit steget eller funderingarna att springa ett maraton till nästa nivå och faktiskt anmäla mig. Det krävs ju planering och träningsförberedelse. Tycker du ska köra, så länge du gör det för din egen skull eftersom det är en häftig upplevelse. Isåfall vore det kul med lite maraton pepp och tips i träning och så för oss andra som är sugna att springa ett maraton någon gång :)

  4. Tycker jag absolut du ska! Annars kan jag hoppa in i ditt ställe! :-)

  5. Jag hade själv tänkt testa på det loppet nästa år, det verkar som ett fantastiskt arrangemang. Så JA!

  6. När du ändå funderar över lopp så vill jag tipsa om ett sprillans nytt cykellopp, Sveriges andra 100 Miles-lopp nånsin; Ragunda 100 Miles!! Jag utlovar fantastisk miljö mitt i Sverige (i Jämtland mittemellan Sundsvall och Östersund) och förhoppningsvis en riktig utmaning! Sök på Ragunda 100 Miles på Facebook för info och bokning osv. Eller hör av dig om du inte hittar! Och bjud gärna med alla dina cykelvänner med!!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.