Jag har en grej – ett race planerat 2016 tillsammans med STARK Magazine i ett tropiskt land och vill sååå gärna bara berätta allt. Men kan inte säga mer än så. Helt galet och så kul. En otrolig utmaning och förmodligen det tuffaste jag kommer köra. En dröm som blir sanning. Gissa var!

En annan dröm är att speciallacka en av mina cyklar. Hur snyggt vore inte det!?

Och appro på hemligheter så kommer She Rides kläderna i en ny 2016 edition om ett tag till – jag älskar dem och hoppas ni kommer göra det med.

 

3 Comments

  1. Amira 4 augusti, 2015at23:17

    Nä, nu blir jag så nyfiken så jag spricker! Indonesien kanske?!?☀️ Du måste ju berätta ju! Å spännande med nya She Rides kläder! Vad har du nu hittat på? :-) Speciallacka hojen till eget uttryck är coolt!

  2. Sara Borg 5 augusti, 2015at11:43

    Oh la la, 2016 edition alltså, jag bara MÅSTE ha! Spännande =)

  3. Ann-Margrete Clarén 5 augusti, 2015at18:47

    Whooop, jag har penslar och färg, men inget lack! Frestande tanke! Anses väl som jävigt, men……frestande!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *