Hemma, bp imorrn och spinning på söndag!

Nuuuu har jag precis landat hemma i TV-soffan i Sthlm, efter att ha varit i NYC och en vända nere på Österlen och firat jul.
Rivstartade med att springa (kryss i taket, Clarén har dammat av löparskorna, eller rättare sgat invigde mina nyinköpta från NIKE concept store) i går på juldagen längs havet. Bäcksvart och tyst, prata om kontraster från NY. Vindpustar i från havet avlöstes med skurar av hagel. Zorro som gjorde mig sällskap njöt lika mycket som mig.
Blev sentimental eftersom jag sprang där jag under måååånga år gjort flertalet träningar under min löparkarriär. Kan dock säga att tempot var “lite” långsammare igår.


Såg att jag ska köra spinning på söndag, 1645 60 min på döbelsgatan (står fel Jessica i schemat, det ska vara Jessica C). Ge mig önskemål på vad ni är sugna på. :)
Ser såååå mycket framemot att träffa er, imorgon rockar vi!

KRAM

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *