NYC vs STHLM

Var igår och såg utställningen “Bodies” (http://www.bodiestheexhibition.com/) och gick ut med blandade känslor från utställningen. Tanken på att det är riktiga kroppar och den vaga lukten av föruttnelse gav hela utställningen en känsla av surreialism.


Alltså jag har sjuuuuuk träningsvärk efter att ha tänjt på mig själv åt alla håll och kanter.
Inte allra minst klivit utanför min bekvämlighets zon och skrikit affirmationer på Equinox under Patricia Moreno klass.
“The Big Apple” är coolt… men jag känner mig ganska slutkörd av jobb och alla intryck.


Vad som förvånar mig är däremot att det verkar heeeeeeeeeeeeelt omöjligt att få en latte med låglaktosmjölk, vilket innebär att jag går och spottar och fräser över soyamjölk, som i min mening, rent ut sagt, smakar för jäääävligt. (se bild på ledsen jessica).

Jag är tillbaka hemma och kör klasser igen efter jul och längtar efter det redan nu.

Vecka 52
Lördag 10.30 Body Pump Döbelnsgatan
Söndag 16.45 Spinning 60 Döbelnsgatan

Vecka 1
Måndag 17.55 Spinning 45 Döbelnsgatan
Lördag 10.30 Body Pump Döbelnsgatan
Söndag 16.45 Spinning 60 Döbelnsgatan

Vecka 2
Måndag 17.55 Spinning 45 Döbelnsgatan
Onsdag 17.55 Body Balance Döbelnsgatan
Torsdag 18.10 Body Balance Alviks Strand
Lördag 10.30 Body Pump Döbelnsgatan
Söndag 16.45 Spinning 60 Döbelnsgatan

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *