Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Hopp och lek

Senast uppdaterad:

Min träning just nu är lite mer frisläppt och “hopp och lek” i väntan på ta tag i uppbyggnadsträningen inför 2017.  Sara skriver om sina nyckelpass denna veckan och mina nyckelpass just nu handlar om att göra sådant som jag inte haft utrymme till. Jag vrider och vänder på min kropp just nu tillsammans med Hans (mer om honom sen) och trappar upp löpningen sakta men säkert.

Kroppen mår bra av variation och det är ytterst påtagligt att jag cyklat mest de senaste månaderna. Träningsvärken är brutal. Att inte ha tagit ett utfallssteg på några veckor känns ordentligt dagarna efter du tagit dem igen, kan man säga.

Bästa tipset med träningsvärk – är att hålla igång. Få cirkulation och “trust the process”. Kroppen är en fantastisk apparat på att anpassa sig efter ansträngning.

På onsdag kommer min cykelcross. Längtar lite efter att riva loss på den på grusvägarna i Hellas. Lite sugen på att köra några race med – vad tycker ni? Ska jag?

 

cykelklader-2

Strumpor på tork nere i Schweiz. Åh vad jag vill ha revansch.

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.