Idag har det nog varit första riktigt höstiga dagen. Det har regnat hela dagen, blåst så mycket att parasollen på översta terrassdäcket åkt rundor. Ibland upphörde skurarna tvärt och solen sprack fram och för att i nästa sekund lösas av med en ny skur.

Jag älskar hösten. Jag sa visst det redan i början av augusti. Men det är så, mina andetag kan bli lite större. Jag kan bli tårögd av naturen. Bli sittandes med en arm runt min kompis med päls på en klippa och bara andas in känslan av att få stanna upp och gå framåt. Jag älskar luften, krispigheten, tyngden och lättheten. Men jag vet att många redan nu vill lägga benen på ryggen när vi pratar om november, regn och mörker. Jag älskar november med. Kanske mest för att jag är novemberbarn. Född i slutet av månaden och tycker kanske att just november är ett av de vackraste namnen på alla de tolv månaderna.

Men det finns sätt att hålla huvudet långt ovan vattenytan när mörkret kommer. Och det handlar mycket, som det mesta i livet, om hur du värderar dig själv, din omgivning och vad som projiceras och kommer i din riktning. Jag lovar att de där ruggiga höstkvällarna kanske just i år blir de bästa någonsin.

Tre små enkla saker…

Se till att du rör på dig – men träna smart. Dvs se till att du vilar också och tränar sådant du är motiverad att träna och faktiskt får dig att känna dig bra. Inte bara stark utan bra på insidan. Med andra ord, välj bort måsten. Gillar du inte springa, gör något annat. Tränar alla i din omgivning med skivstång men du hatar det och hellre står på yogamattan – välj då yogamattan. Men balansera upp din tärning med högt och lågt. Du behöver alltså både hög intensitet och låg.

Fylls dina flöden med saker som får dig att få dåligt samvete, skapar missnöje framför allt mot dig själv, rubbar den där trygga stabila självkänslan – avfölj och avfölj. Ingen som jobbar med hälsa – på riktigt, ska aldrig få någon annan att känna sig otillräcklig.

Livet. Beundra det. Beundra och fascineras av berg- och dalbanan. Och kom ihåg att ingen reser en spikrak väg framåt. Alla, har med- och motgångar. Minns det när du är där, i botten och på toppen. Och ta tillvara på det du lär dig – om dig själv, din omgivning på resan framåt. För varje steg du tar, går verkligen framåt, även om det kanske inte alltid känns så. När det känns som att du har medvind – har du säkert det, njut då!

Och kom ihåg, att du är fantastisk. Alla dagar. Alla de dåliga och alla de bra.

 

thevillaweekend14 freedom2-2 tulpaner-3 tjejvasan spp-10 tjejvasan spp-9 vinter2-4 vinter inredningsdetaljer5 sunset-10 photo-1444837881208-4d46d5c1f127 hemma-4 bucket


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center