ETT

Healthy Living har nytt utseende och alla bloggarna där med. Och så klart min egen med. Jag har fixat och trixat. Vad tycker ni? Rss-läsare – hoppa in din webläsare och kika. Jag har valt att behålla s t o r a bilder men inte full screen. Köra mera rent och enkelt. Min accent färg är den där dova jordiga lila som är på länkar – vilken färg tycker du jag ska ha? 

 

TVÅ

Bockar av 6:e dagen i sjuksängen och är nu officiellt riktigt less. Jag hoppas att jag imorgon kan få ta en längre prommenad iaf och vara träningsbar i helgen.

 

TRE

Jag ska till NYC nästa vecka. På Nike Run Leader Summit. Jag måste bli frisk tills dess.

 

FYRA

Jag vill byta ut bänkskivan i köket till marmor. Det är galet dyrt alltså. Någon som har ett tips på en bra leverantör med bra pris? 

 

FEM

På måndag startar Nike “Girls Only” Run Club aka She Runs Sthlm från Stadium Drottningatan 53. Ni reggar er  här .

 

SEX

Jag har gjort “nyttiga” godbitar till Jaime, som just nu är avskräckt av alla tillsatser och inte så där tipp topp mat som finns på hyllorna. Hoppas att det håller i sig.

 

SJU

Jag vill träna. Cykla. Jag säger det igen – TRÄNA.

 

[insert]hjul[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center