Hur coolt är det inte?

I morse när jag gick till jobb. Inte klädd i något märkvärdigt utan enbart jeans och t-shirt, mina Nikes och släpandes på en tung väska med kläder till kvällens Functional Moves (som vi ska avrunda med champange… för att det är fredag), var jag liksom ändå lite stolt över att gå med en Nike väska. Inte bara för att den är assnygg utanför att Sveriges Mäktigaste inom herrmodet är Nikes svenska marknadschef Ninni Lauritz. Hur coolt är inte det.

Total
0
Shares
Comments 2
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
A brighter me

A brighter me

Igår flög jag in hos min eminenta frisör Camilla med halva huvudet liknade en

Next
Från insidan ut… och lite till

Från insidan ut… och lite till

Jag har en förmåga att ibland  låta saker slinka ur mig när jag instruerar

You May Also Like