Jag har en förmåga att ibland  låta saker slinka ur mig när jag instruerar. Som förra fredagen när jag tyckte att min “nya klass” som jag tagit över för 3 fredagar sedan på Vasastan, Functional Moves, var värda en belöning i sann “fira att det är helg anda”. Eftersom jag är en kvinna vid mitt ord, serverade jag champagne igår efter klassen med hjälp av Jonas (tack för hjälpen!).

Hälsa handlar om balans. Balans på så många sätt. Och man kan tycka att ett glas champagne inte hör hemma direkt efter en klass. I min värld är det ett nödvändigt undantag från en annars hälsosamma livstil och en viktig markering i min roll som instruktör, att livet är mer än allvar. Träning och hälsa handlar om att vara lekfull och nyfiken i att göra kroppen starkare och hälsosammare, att må bra från insidan ut och lite till.

 

Jag ser inte vidare klok ut här. Men jäkligt glad.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center