Hur klumpig får man bli?

Har precis trasslat mig hem från Nybroplan och en super härlig Body Pump klass, som kördes utan head set… eftersom Ljudagenten hade rört ihop alla befintliga sådana till Nybroplans tre salar. Hoppas att rösten håller till i morgon :). Hur som ett ypperligt tillfälle att träna på ett tydligt kroppsspråk och tydlig mimik. Ha ha ha…
Lyckades sedan efter att jag hade jagat runt med alla headseten, stuka foten på väg ut från en av salarna…. jiiiiisses. Högläge i repan och ett “första hjälpen blodstopp” som tryckbandage… Tror iofs inte att det är någon större fara eftersom mina fotleder är kvaddade sedan min tid som tävlingslöpare… så räknar med att ha en brukbar fot i morgon.

Ser framemot morgon dagens dubbling på Nybroplan och givetvis onsdagens 90 min, där jag hoppas att Desiré lyckas släpa med sin Björn. Björn du kan få önska en låt t o m så ser jag till att mixa in den!
På onsdag kör jag efter spinningen en “happening” Functional Moves klass på Döbelnsgatan 2000. Be there om du inte har testat!

Måste också dela med mig en bild från Jakobsbergsgatan igår söndag runt 1600… Kusligt ensligt… mitt inne i stan. Idag klockan 1600 när jag passerade kryllade det av folk.

IMG_0552

Också min start på dagen, ett av mina favorit recept på “raw fod” som jag kör på morgonen från boken Raw Food på svenska.

“Grön raw food gröt”

I äpple
1 päron
en stjälk bladselleri
I kiwi
1 msk krosade linfrö
kanel

Mixa allt oooo volá!

IMG_0555

5 Comments

 1. Linda 24 augusti, 2009at21:00

  Käraste vännen! Längtar efter dig, hoppas foten blir bra. Du är ju världens bästa instruktör så jag tror du klarade dig galant utan headset. Gröten lät väldigt spännande förutom sellerin, har du något tips på vad man byter ut den mot? Persilja? Annars måste jag testa den direkt! Ha det gott. Hundra kramar!

 2. Pablo 24 augusti, 2009at22:00

  Va!!!! vänta nu! ska du köra FM på onsdag?
  Som du vet ligger vi i samma “klumpighetskala” så kan redan nu berätta att jag gleeeeed ner 4 trappsteg (sidled) på en av NYC skönaste klubbar, blåmärkt på hela vänstra sida, ser fram emot onsdagen, förhoppningsvis kommer jag med lite önskalåtar imorn, ha det bäst!

  / Pablo

 3. Sofia 25 augusti, 2009at09:48

  Duktig som äter frukost! Stolt!
  krya på foten. POK

 4. Tina :-) 6 september, 2009at22:39

  Hej Jessica.
  Tråkigt med foten hoppas att den är bättre men gällande Ljudagenten klanteri så levererar och installerar vi endast produkterna till kunden, i detta fall World Class Nybroplan. Det är upp till varje träningsanläggning att själva se till att du som instruktör får rätt headset till rätt sal. Jag vet inte hur WC Nybrogatan gör men de flesta ställen sätter salarnas namn ( spinning på spinningens headset osv. )på headsetetssändare för att inte ta fel. Hoppas att dom har hittat någon lösning åt dig :-)
  Bästa Hälsningar// Tina Ljudagenten

 5. Pingback:Människor & upplevelser…

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *