Har precis trasslat mig hem från Nybroplan och en super härlig Body Pump klass, som kördes utan head set… eftersom Ljudagenten hade rört ihop alla befintliga sådana till Nybroplans tre salar. Hoppas att rösten håller till i morgon :). Hur som ett ypperligt tillfälle att träna på ett tydligt kroppsspråk och tydlig mimik. Ha ha ha…
Lyckades sedan efter att jag hade jagat runt med alla headseten, stuka foten på väg ut från en av salarna…. jiiiiisses. Högläge i repan och ett “första hjälpen blodstopp” som tryckbandage… Tror iofs inte att det är någon större fara eftersom mina fotleder är kvaddade sedan min tid som tävlingslöpare… så räknar med att ha en brukbar fot i morgon.

Ser framemot morgon dagens dubbling på Nybroplan och givetvis onsdagens 90 min, där jag hoppas att Desiré lyckas släpa med sin Björn. Björn du kan få önska en låt t o m så ser jag till att mixa in den!
På onsdag kör jag efter spinningen en “happening” Functional Moves klass på Döbelnsgatan 2000. Be there om du inte har testat!

Måste också dela med mig en bild från Jakobsbergsgatan igår söndag runt 1600… Kusligt ensligt… mitt inne i stan. Idag klockan 1600 när jag passerade kryllade det av folk.

IMG_0552

Också min start på dagen, ett av mina favorit recept på “raw fod” som jag kör på morgonen från boken Raw Food på svenska.

“Grön raw food gröt”

I äpple
1 päron
en stjälk bladselleri
I kiwi
1 msk krosade linfrö
kanel

Mixa allt oooo volá!

IMG_0555


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center