Människor & upplevelser…

…  i alla dess former är något som inspirerar mig. Man kan alltid, ur alla situationer, ta med sig något lärofyllt.

Idag hade jag förmånen att träffa en ny sådan inspirationskälla, Cizzi. Hon var på besök i Stockholm och följde med på min klass. Så fascinerande att vi fått kontakt genom våra bloggar och vårt gemensamma brinnande intresse för cykling & träning i allmänhet.

Dagens klass spann vidare på extensiva intervaller och 3 veckors periodiseringen. Viktigt att tillägga är att du kan absolut följa med på tåget även om du inte hängt med alla veckor i periodiseringen, min grundtanke är och kommer förbli, att du ska kunna köra alla mina upplägg oavsett utgångsläge och dagsform.

Hade som sagt fin fint besök av Cizzi och fin fint besök av er härliga medlemmar. Ni svängde och rockade som vanligt på cykeln, miljoner tack för ännu en fantastisk träningsupplevelse. Jag får gåshud när jag upplägget tas emot och förvaltas så som ni gjorde idag! TACK!

Jag svettig som jag vet inte vad och allvarlig(?) efter klassen, for some reason i don't know, och en betydligt snyggare och fräschare Cizzi.
Jag svettig som jag vet inte vad och allvarlig(?) efter klassen, for some reason i don't know, och en betydligt snyggare och fräschare Cizzi.

Jag och Cizzi tog en fika i ett regntungt och rått Stockholm, visade henne Blueberry’s huvudbutik och tog med mig en grön smoothie ut som smakade nässla.

IMG_1208

IMG_1207

Nu ska jag ta mig in i duschen och ladda för att hinna med att springa i morgon, oavsett väder och trots en smärtande fossing (sedan den där förbannade stukningen) sedan en Body Balance.

Orkade inte laga mat i dag utan hämtade japansk på Hantverkargatan.

IMG_1209

IMG_1210

IMG_1211

2 Comments

  1. Mikaela 19 oktober, 2009at00:06

    Grymmaste matvalen måste jag säga, Blueberry gör skillnaden mellan misär och toppennutrition under stressiga dagar för min del!

  2. Användarens profilbild jessica 19 oktober, 2009at14:19

    @Mikaela: Kan bara instämma om Blueberry… önskade bara att de kunde banta sina priser.. liiiite… men I still love them.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *