Hur många småknott sväljer du…

… på en löptur?

Mamma & pappa är på besök. Jag älskar mina föräldrar. På måndag firar de 40 årig bröllopsdag. I vått och torrt har de hållit ihop i över 40 år. Beundransvärt på så många sätt.

Medans pappa stillade sitt kulturella behov idag stack jag till Bosön och sprang. Det var ett tag sedan, eller rättare sagt VÄLDIGT LÄNGE sedan jag sprang i terräng. Bosön är dessutom kuperat. Jag brukar ha mina duster med mig själv där ute när det suger tag i benen och lungorna, men idag gick det bra. Kalasbra, 2 dagars vila och kroppen kändes stark… förutom en sak… jag fick hålla för handen som skydd för både mun och ögon i i vissa partier, där det hängde moln, svarta sådana, av småknott och annat småskit med vingar. Ofrivilligt, fast jag försökt att skyla både mun och näsa, lyckades jag både svälja och andas x antal flygfä. 2 gånger fick jag dessutom stanna och spotta och hosta upp deras kadaver. Jag undrar (ironiskt)… tillför dessa fä något

1. som höjer prestationsförmågan

2. något annat lämpligt i näringsväg

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Vilka två ska jag välja?

Vilka två ska jag välja?

… till stundande bröllop i sommar?

Next
Hur stora lår har jag egentligen?

Hur stora lår har jag egentligen?

Jag brukar, sorgligt nog, ganska ofta numera bli ledsen och frustrerad över de

You May Also Like