I am alive

Igår, efter ett telemöte vid 9-snåret och precis innan min lunchklass, hamnade jag med huvudet i toastolen. Det sa liksom bara pang. Jag var på väg ca 5 gånger för att  köra min klass men fick känna mig besegrad när jag spydde för femtioelfte gången. Gårdagen var sedan i en dimma. Har vaknat idag, betydligt piggare och hoppas vara på benen i morgon.

Det här med att vara sjuk sätter lite perspektiv på saker. Och jag, är lite för rastlös och har lite för mycket att göra just nu för att ligga stilla. Pjuh.

4 Comments

 1. Paula 14 januari, 2014at10:27

  Blä, magsjuka som är så vidrigt. Krya på dig!

 2. Caroline 14 januari, 2014at11:59

  Krya på dig! Hoppas du mår bättre snart <3

 3. Lina 14 januari, 2014at20:16

  Krya på dig!

 4. foodclean 15 januari, 2014at13:27

  Skönt att du mår bättre, men när man är så dålig är man inte direkt nån tuffing. Usch.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *