Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Det bästa du kan äta efter du tränat

Senast uppdaterad:

Är inte protein.

Även om många kosttillskottstillverkare vill få oss att tro det, så klart, de tjänar ju pengar på det. Plenty.

Det du behöver, som jag tidigare skrivit om (och fler gånger innan det tror jag) är kolhydrater. Snabba sådana. Sådana som fyller på dina uttömda lager snabbt som tusan och hjälper kroppen att snabbt buffra upp och få igång återhämtningsprocesserna.

Ett av mina absoluta “efter träning” är R1 och R2 från Enervit. Den senare när jag kört riktigt tufft. Extremt stor skillnad på min återhämtning om jag tar den eller inte och framförallt är den livsnödvändig om jag har flera hårda och högintensiva pass per dag.

Heja kolhydrater, jag gillar er.

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.