Det bästa du kan äta efter du tränat

Är inte protein.

Även om många kosttillskottstillverkare vill få oss att tro det, så klart, de tjänar ju pengar på det. Plenty.

Det du behöver, som jag tidigare skrivit om (och fler gånger innan det tror jag) är kolhydrater. Snabba sådana. Sådana som fyller på dina uttömda lager snabbt som tusan och hjälper kroppen att snabbt buffra upp och få igång återhämtningsprocesserna.

Ett av mina absoluta “efter träning” är R1 och R2 från Enervit. Den senare när jag kört riktigt tufft. Extremt stor skillnad på min återhämtning om jag tar den eller inte och framförallt är den livsnödvändig om jag har flera hårda och högintensiva pass per dag.

Heja kolhydrater, jag gillar er.

 

 

Total
0
Shares
Comments 3
  1. Interessant. Jeg får ikke lest innholdsfortegnelsen på R1 og R2 (pfd-filer vil visst ikke), så lurte på om det er gluten og laktose i dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
I am alive

I am alive

Igår, efter ett telemöte vid 9-snåret och precis innan min lunchklass, hamnade

Next
Nästa nummer av Stark

Nästa nummer av Stark

Det är mycket som ska hinnas med i Januari

You May Also Like