Jag har tjurat lite. För ett tag sedan var jag tvungen att ominstallera  a l l t  på min iPhone – vilket resulterade i att jag förlorade 988 tränade minuter med NTC appen. I går så insåg jag att de kommer nog inte tillbaka, utan jag liksom får börja på ny kula.

Så jag och min bästa vän sedan 1999,  Pärlan (Mr Body Pump himself) körde  FAST + FIERCE. Jag älskar NTC appen för den är så genialiskt enkel och genomtänkt.

När vi korsade genom gymmet, på självaste påskafton vid 1800, kryllade det av folk. Det var verkligen som en hönsgård där tupparna gick paradgång med uppburrade fjädrar för att visa vem som är störst, snyggast och mest attraktivt. Det var sekundärt om hönorna brydde sig, viktigare att de andra tupparna fick en knäpp på näsan.

Hönorna var i och för sig inte bättre. Push up med översminkade ansikten i hopp om att få ett ögonkast av bekräftelse.

Jag hade någonstans hoppats på att den mer sunda “back to basic” trenden – skulle smitta av sig av sin in till de fria vikterna. Alltså mer back to basics än till Venice Beach.

Vi låste in oss i en gruppträningssal. Min lugg reste sig som vanligt efter några minuter och jag intog mitt sedvanliga pudelliknade tillstånd. När jag svettas så svettas jag – hela jag, men allra mest kanske i ljumskarna – med andra ord såg det också ut som jag kissat på mig.

Jag har också komplex. Jag har lärt mig leva med dem. Vissa dagar bättre än andra. Vissa dagar betydligt sämre än andra. Men oavsett, kan jag gå med min stålmannenlugg i prime time på gymmet. Jag skiter i om det ser ut som jag kissat på mig. Och mina komplex måste jag leva med och hantera. Livet är så mycket mer än ett par åderbrock eller celluliter.

Jag får påminna mig själv ibland. Visst. Men det är så. Du och jag duger precis som vi är.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center