LÖPNING & HÖRLURAR

Jag trodde ett tag att jag hade hittat de perfekta hörlurarna för löpning i ett par snordyra Sony. Men de kunde liksom inte riktigt klara av kraven. De halkade ur, gav en sådär ljudbild efter ett tag och dessutom la vänstra hörluren av helt för ett tag sedan.

Ljudfanatiker som jag är har detta varit ett enormt stort irritationsmoment. Att springa med slutna hörlurar (med kåpor) är inget alternativ eftersom jag känner mig som en häst med skygglappar.

Jag brukar dammsuga nätet när jag är på jakt efter något – och bestämde mig tillslut för att köpa ett bara BOSE lurar. Helt klart det bästa köpet jag gjort!

Total
0
Shares
Comments 6
  1. Rekommenderar Sennheisers in-ear. Köper de förvisso inte i Sverige då de är på tok för dyra här (samma sak med Bose) men brukar scanna av diverse flygplatser runt om i världen. Viktigt med bra ljud när man springer – eller sitter på tuben med en hop skränande fjortisar.

  2. Kunne ikke vært mer enig!!!! Har hatt mine i 1 år nå, og er suuuuuperfornøyd!!!

  3. Älskar att du har så bra koll om sånt som inte intresserar mig på samma sätt. Jag bara vill att det ska fungera och vara bra. Tack för tipset! ses till veckan vännen. <3

  4. Åh tack för tipset! Ska minsann leta reda på ett par sådana
    Blir tokig på mina hörlurar jag har just nu när jag springer, de bara halkar ut och ljudet är kasst.

    Fin blogg du har med

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
UTE & INNE

UTE & INNE

Ute: Iskall bitande vind

Next
I am enough

I am enough

Jag har tjurat lite

You May Also Like