I ryggläge

Oftast…

så brukar jag kunna kela med alla tekniska prylar och få dem att samarbeta och älska “att jobba för mig”…  idag, har en av de program som jag är mest beroende av, Mixmeister, crashat. “Programfanstyget” (… f-låt), la av mitt i den grymmaste mixen ever, vilken jag givetvis skulle använda på min 90 min klass idag, och fullständigt vägrade starta. Nu väl hemma har jag ominstallerat skiten och gjort alla möjliga trix, men programet studsar fint nere i docken och somnar sedan in igen. Har ringt och kollat med mina vänner som med har Mixmeitser på mac och kollat om de får igång skiten, men de har samma problem.

Nu hoppas jag att supporten är liiiite mer hjälpsamma än sist, då de inte hängde med när Apple uppdaterade leoparden med snö.

Detta ledde idag till att jag 10 min inna klassen startade stod utan musik och snabbt fick tänka om. Allt löste sig och NI, mina fantastiska energikällor, var fantastiska idag! TACK!

Efter 90 min i salden var det marsch iväg för att köra Body Pump kvartal på Zenit.  Mina ben skrek och tjöt missnöjt.

Allt detta resulterade att min kväll slutat i ryggläge i soffan, duschad (!!!) innan 22, och med Burger King i magen, det du Linda:)

whopper

KRAM på er i natten och nedan något som sätter ett leende på läpparna

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *