Activio hjärta Jessica = sant

Godmorgon alla fina. Hade två underbara klasser igår på Nybroplan. Tusen miljoner tack för ni ger så mycket energi och glädje!

Det har varit så underbart att följa er genom Body Balance releasen 46 och framför allt häftigt att se hur ni har tagit till er programmet och utvecklats. Nästa vecka byter vi releasen till 47, som ska vara helt otroligt bra. Jag får den i min hand på lördag och längtar så.

På Body Pumpen igår skrämde Olof livet ur mina stackars ben :) – undrar så hur det ska gå på kvartals utbildningen idag… pjuh.

activiohjartajessica

Jag hade ett fantastiskt inspirerande möte igår med Activio. Jag kan numera stolt säga att vi är samarbetspartners vilket kommer innebära en massa godis och bra grejer för er, och det gör mig så lycklig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 Comments

 1. Cizzi 25 november, 2009at12:16

  Härligt =)

 2. Linda 25 november, 2009at13:28

  Grattis till en, vad jag tror, bra samarbetspartner =) Nu ska jag på peak rea! Ska kämpa hårt för att inte köpa nåt haha. Är det nån BB på lördag? Jag hoppas kunna gå, men jag har fortsatta problem med min vänstra höft så jag har en träningfri vecka. kramis

 3. Fru Vängbo 25 november, 2009at18:36

  Grattis älskade vännen! Det är du VÄRD!! När ska du ringa och uppdatera mig på alla hemliga möten du går på? Puss

 4. maria 26 november, 2009at15:00

  Du är ju en pärla Jessica! Jag tror Activos pulsklockor kan oss mera koll på våran egen puls, och då kommer vi förstå ännu bättre hur tekniskt smarta dina pass är, och varför benen ständigt värker….
  Tack för “julllappen”, den e klockren… god jul!
  flying falk

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *