Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Activio hjärta Jessica = sant

Godmorgon alla fina. Hade två underbara klasser igår på Nybroplan. Tusen miljoner tack för ni ger så mycket energi och glädje!

Det har varit så underbart att följa er genom Body Balance releasen 46 och framför allt häftigt att se hur ni har tagit till er programmet och utvecklats. Nästa vecka byter vi releasen till 47, som ska vara helt otroligt bra. Jag får den i min hand på lördag och längtar så.

På Body Pumpen igår skrämde Olof livet ur mina stackars ben :) – undrar så hur det ska gå på kvartals utbildningen idag… pjuh.

activiohjartajessica

Jag hade ett fantastiskt inspirerande möte igår med Activio. Jag kan numera stolt säga att vi är samarbetspartners vilket kommer innebära en massa godis och bra grejer för er, och det gör mig så lycklig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

0
Föregående
I ryggläge

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.