Ice Bucket Challenge

Jag har blivit utmanad av SiuLun. Han har förövrigt gjort den mest kreativa filmen jag sett av alla som flimrat förbi i mitt flöde.

Jag tycker att det är otroligt viktigt att stödja forskningen för ALS. En fruktansvärd sjukdom och om vi kan hjälpa genom bidrag, så ska vi så klart göra det. Många har skänkt bidrag. Och jag kommer skänka ett också och hoppas att de pengarna också medför att forskningen blir framgångsrik och ändra riktning för de djuren som får offra sina liv ytterst plågsamt i alla försök. Jag önskar att all forskning kunde bedrivas utan djurförsök.

Jag skickar också  pengar till WSPA.  Att människan kunde vara mer barmhärtig mot dem vi delar världen med.

Just nu gasas hundar i hjäl i Filippinerna. De dör en smärtsam död som är utdragen och plågsam.

Hundarnas mardröm börjar när de fångas in med stålsnaror på gatan. På ”hundstallet” får de sitta tätt sammanpackade i små burar. Om ägaren inte hämtar hunden inom 3 dagar rullar buren med hundarna in i gaskammaren.

Men familjen vet inte ens var hunden är. Vi tror att mer än 90 % av de infångade hundarna kan vara sällskapshundar, då de ofta springer fritt på gatan, som katterna gör här i Sverige.

Min “nominering” är till dig som läser min blogg – att om du har möjlighet, ge ett litet bidrag för att göra världen vackrare för djuren som vi delar den med.

[insert]

[/insert]

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *