Under ett möte jag hade idag fick jag tips om två rengöringssprayer som är supereko. Eftersom jag är lite addict på sådana saker åkte jag en sväng förbi Good Store på söder i eftermiddags.

Som alltid när jag är där, kommer jag ut med en massa andra bra grejor också. Utbudet där inne är fantastiskt. Ytan minimal och det var i vanlig ordning lite lätt ringlande kö.

Den lila sprayen luktar lavendel – helt ljuvilgt! Den andra ska jag strax prova.

[insert]

[/insert]

 

 

 

 

3 Comments

  1. Petra Axlund Stegman 6 september, 2014at02:28

    Som jag skrev på din insta är tyvärr Method långt ifrån supereko. Innehåller skit som SLS, Cocamidopropyl och DEA. Dessutom redogör de inte för vad för typ av konserveringsmedel eller färgämnen de använder, det står bara “preservative” och “color”. Rätt shady. Så trist att de marknadsförs och utgör sig för att vara reko och eko. Jag köpte Method när jag flyttade till USA 2006 och var så nöjd. Tills jag lusläste innehållsföteckningen. Trist att känna sig så lurad av fake-eko-produkter.

  2. Madelaine 6 september, 2014at10:35

    När jag är i Stockholm blir det alltid ett besök på Gryningen som ligger ett stenkast från Goodstore. Jag blir helt lyrisk i den affären. Vilket fantastiskt utbud på bra grejer.

  3. Joanna 6 september, 2014at10:57

    Å snygga flaskor också!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *