Idag har jag

… vaknat alldeles för tidigt. Ni vet sådär tidigt att man känner sig bakfull hela dagen. Klev upp, åkte iväg mot jobb och hamnade såklart i bilkö. Stockholm, jag älskar dig men avskyr verkligen bilköerna.

… lokaliserat bänken/border ur IKEAs kollektion Stockholm, som jag fått helt tokigt habegär efter och som verkar vara slut överallt, förutom i Borlänge! Och jag hade sådan tur att Caroline skulle dit och kunde ta med sig ett till mig i Sthlm. Så lycklig! Jag ska ha det vid fotändan av sängen, kommer bli så fint mot det dova pastell grågröna vi har i sovrummet. Jag vill gärna ha skåpet med, har jag kommit fram till. Det som är på den översta bilden. Måste alltså försöka hitta det med.

… planterat om några av plantorna som jag inte har hjärta att slänga. Men nu kan jag inte spara de andra tomatplantorna. De är fantastiskt fina och jag vill gärna att de hittar ett hem, jag kan leverera dem inom Sthlm till någon kärleksfull människa som vill adoptera dem. Det är “vanliga” tomater, bifftomater, “svarta” tomater och gula tomater som jag inte minns riktigt vilka det är. Har 2 gurkplantor med och broccoli.

… funderat på livet. Ganska stort och yvigt. Men ändå konkret. Jag kan tycka det är extremt läskigt att fundera på att vi har begränsad tid och kan få panik av det.

… har en lustig känsla i höftböjaren. Tror att kombination race på söndag och shape direkt efter inte var något som kroppen jublade av.

… längtat efter Österlen. Hemma. Det var längesedan jag var där.

… saknat honom. Zorro – han som är på bilden ovan. Det hålet han lämnade gör så ont.

… köpt 3 vaser från Svenskt Tenn – ekollon. Och satt över de ekollonen som jag tog från Hellas tidigare i våras.

 

Vad har du gjort idag?

 

8 Comments

 1. pernillabredolt 17 maj, 2017at07:52

  Igår jobbade jag och kände mig väldigt effektiv, spelade fotboll och åt sushi. Drömde också om att hitta den perfekta outfitten till ett bröllop jag ska på om två veckor.

 2. Trail och Inspiration 17 maj, 2017at10:26

  Jaaa, Österlen! Nu fick du mig att längta också. Åh, måste åka dit…!! :-D <3

 3. Mari 17 maj, 2017at19:23

  Vilket härligt inlägg <3 Jag har jobbat, sprungit och packat. Göteborg väntar.

 4. Användarens profilbild jessica 18 maj, 2017at15:35

  @Mari – Himla bra jobbat och massa heja!

 5. Användarens profilbild jessica 18 maj, 2017at15:36

  @trail och inspiration – jag har kommit fram till att man verkligen behöver en dos Österlen regelbundet.

 6. Användarens profilbild jessica 18 maj, 2017at15:36

  @pernillabredolt – sjukt effektiv! Var är bröllopet?

 7. E 20 maj, 2017at18:25

  Hej Jessica!
  Kul att kika in till dig! Besöker du Österlen regelbundet? Trots att jag bor närmre än du gör jag inte det så ofta…
  Hälsningar
  Emma T (fd klasskamrat)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *