Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Idag har jag

Senast uppdaterad:

… vaknat alldeles för tidigt. Ni vet sådär tidigt att man känner sig bakfull hela dagen. Klev upp, åkte iväg mot jobb och hamnade såklart i bilkö. Stockholm, jag älskar dig men avskyr verkligen bilköerna.

… lokaliserat bänken/border ur IKEAs kollektion Stockholm, som jag fått helt tokigt habegär efter och som verkar vara slut överallt, förutom i Borlänge! Och jag hade sådan tur att Caroline skulle dit och kunde ta med sig ett till mig i Sthlm. Så lycklig! Jag ska ha det vid fotändan av sängen, kommer bli så fint mot det dova pastell grågröna vi har i sovrummet. Jag vill gärna ha skåpet med, har jag kommit fram till. Det som är på den översta bilden. Måste alltså försöka hitta det med.

… planterat om några av plantorna som jag inte har hjärta att slänga. Men nu kan jag inte spara de andra tomatplantorna. De är fantastiskt fina och jag vill gärna att de hittar ett hem, jag kan leverera dem inom Sthlm till någon kärleksfull människa som vill adoptera dem. Det är “vanliga” tomater, bifftomater, “svarta” tomater och gula tomater som jag inte minns riktigt vilka det är. Har 2 gurkplantor med och broccoli.

… funderat på livet. Ganska stort och yvigt. Men ändå konkret. Jag kan tycka det är extremt läskigt att fundera på att vi har begränsad tid och kan få panik av det.

… har en lustig känsla i höftböjaren. Tror att kombination race på söndag och shape direkt efter inte var något som kroppen jublade av.

… längtat efter Österlen. Hemma. Det var längesedan jag var där.

… saknat honom. Zorro – han som är på bilden ovan. Det hålet han lämnade gör så ont.

… köpt 3 vaser från Svenskt Tenn – ekollon. Och satt över de ekollonen som jag tog från Hellas tidigare i våras.

 

Vad har du gjort idag?

 

0
Föregående
Nu kommer den!

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.