Vi är hos våra kompisar Idrefjäll. Två vackra saker tillsammans – Idrefjäll och mtb, kan knappast bli bättre för cykelhjärtat.

Vi håller MTB-Clinic och tränar själva. Jag och min vapendragare och mest frekventa träningskompis Tobias. Vi har efter allt pausande i tävlingssäsongen, letat upp cykelglädjen framför allvaret. Jag har innerligt, som med allt jag gör gått in för att verkligen försöka med glädje, skratt från magen och ilande förtjusning, ta fram skills som gör mig bättre på cykeln.

Och jag slogs igår, som jag alltid gjort när jag varit ifrån Idre ett tag, vilken cykelpärla Idrefjäll är och vilken gåva det är till alla som cyklar mtb i CykelSverige. Lederna och Skills Area är verkligen på alla sätt gjorda för att just ge lite extra dos cykelkärlek till alla som hoppat upp på en sadel.

Efter vår clinic idag och efter en lunch halvägsupp på fjället var det meningen att det skulle spöregna. Istället för regn har solen lyst och det har från starten 9:00 imorse till kvällen varit sjukt svårt att klä sig perfekt. Vi har sprätt och gasat ömsom bromsat runt fjället – klättrat till toppen för att sedan köra ned på en av de mest kittlande nerförskörningarna. Vi har det på film då jag förtjust vrålar ut min lycka i berg- och dalbanan ned. Vi har cyklat på delar jag inte gjort förut och jag upplever att jobbet Matilda och gänget här uppe gjort för att verkligen göra Idrefjäll till en cykeldestination är otroligt lyckat. Det enda jag önskar mig en XCO-bana med lite stök och allt skulle vara så innerligt ännu mer perfekt.

Imorrn är det dags för andra dagen och SMHI och diverse väderappar lovar nedbörd men vår tanke är att stigar som sagoskogen och Jippi kommer trolla bort alla regnskurar i världen.

1 Comment

  1. Katta Bucketlife 11 juli, 2020at08:17

    Åh, vilka härliga bilder och vad kul att ni är uppe igen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *