Innan vi kör höstens stora läger i Idrefjäll (du kan signa upp dig på väntlista) så kommer vi efter alla konstens regler brakladda med Livets helg i Åre tillsammans med Carlsberg. Som, förstås, kommer sätta lite extra guldkant på allt (alkoholfritt såklart) och vi kommer packa ned lite överraskningar som i högsta grad är cykelrelaterade och fantastiskt fina – har du inte bokat än så gör det nu genom att maila till info@fjallgarden.se.

Innan jag packar med mig sambo, hund och alla grymma ledare från She Rides och drar till Jämtland, kommer jag åka till ett annat favoritfjäll – det där vi kröner av säsongen och firar cykelkärleken lite extra med soluppgångar och solnedgångar där himmeln brinner och färgar marken gyllengul.

Varje helg från fredag till söndag kommer jag tillsammans med Tobias Björkgren köra MTB-Clinincs och mellan varven fånga cykelmagin på bild och film för att inspirera dig.

Du kan välja att boka alla tre dagarna eller bara en av dagarna. Upplägget är skräddarsytt för att vi ska kunna jobba med alla olika nivåer, dela in i mindre grupper och också ge förutsättningar för att jobba säkert under COVID-19.

Vi bjuder med andra ord in dig till tre oförglömliga och härliga förmiddagar (så du har resten av dagen fri till att njuta av fjällen). Vi varvar teknikträning som gör cyklingen på stig både roligare och säkrare. Vi utnyttjar det bästa på Idrefjäll och lovar att varva matnyttiga skills med skratt och någon AHA! 

Fredag

Tid: 9:00-12:00 

Focus MTB skills (teknikträning) på Idre Fjäll Skills Area 

Idre Fjäll erbjuder riktigt bra möjligheter för dig att utvecklas som cyklist och att bli bättre på att hantera din cykel. Vi samlas på torget, rullar tillsammans till Skills Area där vi  tillsammans slipar på tekniken. Efteråt kör vi en kortare gemensam runda där du får chans att testa dina kunskaper i ute på Idrefjälls fina leder.

Lördag

Tid: 9:00-12:00

Focus: Teknik i terräng

Idrefjäll har något av det finaste ledarna som är gjorda enbart för DIG att cykla på. Det ska vi såklart utnyttja och göra det bästa av. Vi tar med oss det vi övade på under fredagen (och ansluter du först här så ger vi dig verktyg) och övar ute i terrängen, bygger på verktygslådan med tips och hejarop, varvat med att vi rullar och njuter av stigarna. 

Söndag

Tid: 9:00-12:00

Focus: Topptur över fjället. 

Vi ger oss ut på en långtur över fjället för att samla på magiska vyer och en upplevelse väl värd att spara i minnesbanken.

Förhoppningsvis får vi det allra bästa av väder och cyklar i underbar fjälluft över marker som vaknar i soluppgången. Fart efter kamrat i olika grupper för att skapa oförglömliga minnen.

PRIS för alla 3 dagarna: 1295:-

PRIS för en dag: 695:-

Betalas via SWISH: 1234542130

Du bokar genom att maila jessica@sherides.se 

1 Comment

  1. Sara Borg 10 juli, 2020at11:54

    Längtar till Åre- och Idre-lägren <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *