Det är som att komma hem. En resa i tiden både framåt och bakåt.  Bakåt, eftersom jag älskar Umeå och IKSU – och alla människor där. Jag trivdes i Umeå under de 7 åren jag bodde bladn björkarna. Mer än vad jag kanske insåg just då. Jag älskar och saknar alla fantastiska medarbetare jag hade då på IKSU och det gör liksom lite ont i hjärtat att jag inte hann träffa alla mer än glimtvis mellan klasserna igår.

Framåt – eftersom IKSU alltid utvecklas och gör saker med enorm fingertoppskänsla och lyhördhet för trender och vad som är hållbart. Sedan att IKSU växer och ständigt förnyas som anläggning är galet.

Jag körde 3 klasser igår – Epic Ride, Asses Your Baseline (dynamisk yoga) och en funktionell klass med härliga rörelsekedjor. Det var magiskt härliga klasser med underbara deltagare. Tack för all dedikation och träningskärlek. Avslutade med att vara med på en tokigt härlig YIN-klass, mer härlig efter än under.

Mitt genomgående mantra och intention genom klasserna var att vi ska se oss själva som perfekt slipade oavsett vilken form vi har.

Find light in the beautiful
I choose to be happy
You and I
We’re like diamonds in the sky

Jag hann inte själv kika runt så mycket mellan varven – men såg Maria fullständigt rocka med NTC (herre gud vad den kvinnan kan hoppa högt). Micke S fullständigt dominerade med sina klasser – han är verkligen grymt duktig. Jag hann smyga in i cykelsalen och kika på en cykelklass – Cecilias och Elviras – två otroligt talangfulla och duktiga instruktörer, som levererade en GRYM klass.

Underbara familjen Vängbo – i love you.

 Elvira och Cecilia – norrländsk urkraft. 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center