IKSU Inspirationsdag 2012

Det är som att komma hem. En resa i tiden både framåt och bakåt.  Bakåt, eftersom jag älskar Umeå och IKSU – och alla människor där. Jag trivdes i Umeå under de 7 åren jag bodde bladn björkarna. Mer än vad jag kanske insåg just då. Jag älskar och saknar alla fantastiska medarbetare jag hade då på IKSU och det gör liksom lite ont i hjärtat att jag inte hann träffa alla mer än glimtvis mellan klasserna igår.

Framåt – eftersom IKSU alltid utvecklas och gör saker med enorm fingertoppskänsla och lyhördhet för trender och vad som är hållbart. Sedan att IKSU växer och ständigt förnyas som anläggning är galet.

Jag körde 3 klasser igår – Epic Ride, Asses Your Baseline (dynamisk yoga) och en funktionell klass med härliga rörelsekedjor. Det var magiskt härliga klasser med underbara deltagare. Tack för all dedikation och träningskärlek. Avslutade med att vara med på en tokigt härlig YIN-klass, mer härlig efter än under.

Mitt genomgående mantra och intention genom klasserna var att vi ska se oss själva som perfekt slipade oavsett vilken form vi har.

Find light in the beautiful
I choose to be happy
You and I
We’re like diamonds in the sky

Jag hann inte själv kika runt så mycket mellan varven – men såg Maria fullständigt rocka med NTC (herre gud vad den kvinnan kan hoppa högt). Micke S fullständigt dominerade med sina klasser – han är verkligen grymt duktig. Jag hann smyga in i cykelsalen och kika på en cykelklass – Cecilias och Elviras – två otroligt talangfulla och duktiga instruktörer, som levererade en GRYM klass.

Underbara familjen Vängbo – i love you.

 Elvira och Cecilia – norrländsk urkraft. 

10 Comments

 1. Ida 21 oktober, 2012at10:08

  Åååh Iksu, vad ledsen jag är att jag inte var där. Både Elviras, Cecilias och Marias klasser var under mina fem Iksuår självklara under veckornas träning! Iksu är helt klart landets bästa träningsanläggning utan tvekan tycker jag :)

 2. Frida 21 oktober, 2012at10:19

  Tack Jessica för en underbar cykelklass igår! Träningsglädje när den är som bäst! Fantastiskt!!

 3. Användarens profilbild jessica 21 oktober, 2012at10:20

  TACK själv Frida! Så glad att du gillade den. <3

 4. Marie 21 oktober, 2012at10:37

  Tack för inspiration och träningsvärk efter gårdagen!

 5. Användarens profilbild jessica 21 oktober, 2012at15:11

  Hej Fia!
  Skålen är köpt på Spiti i Sthlm. :)

 6. Filippa 21 oktober, 2012at17:27

  Du inspirerade verkligen med smarta & nytänkande klasser! Känns väl genomtänkt, äkta & genuint det du förmedlar. Yogan var häftig, lekfullt dynamisk & med fylligt andetag – toppen! Den funktionella klassen bara älskade jag rakt igenom. Varmt TACK :)

 7. Johanna 21 oktober, 2012at20:10

  Åh, IKSU! Saknar, saknar. Ser alltid till att få ett träningspass gjort där när jag är i stan.

 8. Fanny 25 oktober, 2012at20:06

  Deltog på din Epic Ride på IKSU i lördags och ja – det var EPISKT! Absolut bästa starten på dagen! Tack!

 9. Användarens profilbild jessica 25 oktober, 2012at20:08

  Fina ni – TACK från hela hjärtat!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *