Idag har jag och Joanna släppt ett nytt avsnitt av Ett jädra Liv med Swica & Clarén, avsnittet finns såklart där alla poddar finns. Vi gästas av Sara – och pratar om livet och hur man skapar ett liv för sig själv utanför boxen.

Sara och jag har känt varandra sedan den här bloggen föddes, ja det var faktiskt tack vare den vi lärde känna varandra. Sara är en av mina bästa vänner. Vi har en okomplicerad vänskap men ses alldeles för sällan. Det är faktiskt något jag verkligen vill ändra på. Jag älskar våra vinkvällar där vi pratar om livet – och jag tror jag måste ta med mig en flaska och åka upp till Åre snart.

Förutom att Sara än en fantastisk vän och människa – inspirerar hon MÅNGA att bryta normer och verkligen våga ta sig utanför ramen. Sara är en av de människor som har en urkraft i att skapa de bästa förutsättningarna att bryta barriärer och förverkliga drömmar. Hon är fantastisk på så många sätt. Lyssna!

Jag, Joanna och Sara är så lika på så ofantligt många sätt och i avsnittet hoppas jag att vi hjälper till att sudda ut gränser och barriärer och inspirerar DIG att gå din egen väg. Den som känns rätt för dig. Jag tror det viktigast man kan ta med sig och som jag vill säga till dig, är att ingen mer än du kan säga inom vilka ramar du ska leva inom eller hur mycket du kan och ska tänja på gränserna. Bara du vet vad som känns extra i hjärtat och att våga försöka testa att skapa tillvaron som gör dig lycklig på riktigt, är aldrig något som någon annan kan eller har rättighet att döma eller uttrycka sig om. Och om det inte skulle hålla, är inget är förevigt – du kan alltid vända blad på nytt eller backa tillbaka. I alla misslyckanden finns alltid ett lyckande.

Jag har en förmåga att drömma och drömmar är till för att förverkligas, eller i alla fall tillför att inspirera dig och mig att våga testa och förverkliga dem.

 

3 Comments

  1. Sara Borg 27 mars, 2018at06:46

    Jag lyssnade igår kväll och det var ett bubblande härligt och inspirerande avsnitt! Jag inspireras mycket av Sara och har följt henne länge. Undrar banne mig om det inte var via henne jag hittade till din blogg också.

  2. Elna 27 mars, 2018at12:21

    Jag lyssnade igår. Och när jag lyssnade fick jag en idé. Och bokade affärsrådgivning för att kolla om den håller! Väldigt bra poddavsnitt! <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *