Jag sitter mäkta stolt, imponerad och med så mycket kärlek och värme för communityn som också växt och nu bildat förening och cykelklubb och ett elitlag.

Jag fick frågan i en intervju av Cykloteket ( <— läs hela intervjun )för någon vecka sedan.

“Det är 2018. Sverige har världens första uttalade feministiska regering och är utsett till EU:s mest jämställda land. Behövs verkligen She rides?”

Mitt svar:

Det svenska samhället är inte alls jämställt. Och ser man på cykelvärlden överhuvudtaget så behövs det verkligen någon som driver frågan framåt. Alla jag pratar med, män och kvinnor, är solklart för jämställdhet. Alltså, ingen är väl emot? Men även om alla är medvetna om detta så händer inget om inte någon verkligen driver frågan. Och där behövs She Rides.” 

Och om det är av någon anledning du ska bli medlem (du vet väl att du kan vara medlem i flera föreningar) och kanske tom söka tävlingslicens för She Rides CK är för att stötta och bidra till att vi kan jobba mot en förändring. Tillsammans.

Medlem blir du genom att skicka ett mail till ck@sherides.se eller gå in på sherides.se klicka på bli medlem och maila. Fram till och med den 1 april har vi reducerad medlemsavgift till 200 kronor. Sedan höjs den till ordinarie 400 kronor. Blir du dessutom medlem innan siste mars så får 20% på She Rides CKs kläder.

 

 

 

 

1 Comment

  1. Amira 30 mars, 2018at07:45

    Grymt viktigt jobb ni gör för att uppnå jämställdhet! Tack för det?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *