Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Inner Strength Podcast

Senast uppdaterad:

Idag släpper Petra sin härliga podcast och hon pratar faktiskt med mig. Galet läskigt, men du kan lyssna på oss här.

 

 

0
 1. Just hemkommen från sjukhuset, nyopererad med axel i lås i fyra veckor och sen en lång rehab…får just nu nöja mig med promenader och då är det ju en himla tur att man kan lyssna på såna som dig :-) tack för underhållning och kloka ord om det där med att det inte finns en enda “bra” löpstil och att det faktiskt går bra att springa utan barfotaskor!

 2. Hej,

  Jag har en fråga till dig som är cykelexpert :)
  Jag brukar gå på Activiopass men upplever olika kvalitet på instruktörernas passupplägg. När man kör activio får man lägga upp sina klasser hur man vill, med vilken musik man vill? Eller finns det några riktlinjer att följa?

  Bra blogg! :)

 3. Lyssnar på dig och Petra nu, och har skrattat med er flera gånger! Du verkar ha nära till skratt – härligt! Jätteintressant m löpsnack, så tack för det :)

 4. Charlotte – skickar en massa pepp för din rehab. Kram!

  Lina – lite läskigt :)

  Johanna – det beror nog helt på anläggningen. Dock så ska du om instruktörerna kan lite om puls inte uppleva att det är olika riktlinjer. Ge feedback till gymmet du tränar på.

  Theresia – massa kramar!

 5. Men alltså så härlig pod! Älskar löpning men är bara glad amatör, intervallade igår, tänkte ge upp, tänkte tanken “ska detta verkligen ge något” fy vad jobbigt! Cyklade dessutom mitt första MTB-lopp i Skellefte i helgen, 2,5mil i terräng, har aldrig testat förr men fick mersmak, rackarns så kul! OCH jobbigt!

  Å så lite inspiration på en tung jobbmorgon idag m hjälp av Petras pod, livet är härligt!

  Glad sommar!
  kram

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Dagen kortfattat

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.