Inte alltid skitkul

Vaknar, tittar ut. Det som nyss var tio grader varmt och vårkänsla har abrupt förvandlas till snöblandat regn och nollgradigt. På träningsschemat – långpass. 4 timmar. Drar upp täcket lite högre upp och tänker, jag väntar en liten stund så kanske det slutar snöa.

Tassar upp, tänder en brasa och gör frukost. Tittar ut och det snöar nu. Ordentligt. Va fan liksom.

Nåja många timmar kvar innan det skymmer. Så gör en kopp kaffe och sätter mig med datorn i knäet. Det vräker ned utanför. Riktigt ocharmigt faktiskt.

Motivation är liksom som bortblåst. Den som mest ofta a l l t i d är på topp. Blä.

Börjar leta efter ett sätt att slippa – fast samvetet gnager. Dubbelblä.

Det snöar – ännu mer. Hur är det möjligt. Våren – hallå?!

Ok lika bra att göra det.

 

sno

Total
0
Shares
Comments 6
  1. Jag förstår känslan precis, samtidigt när en tittar på bilden så ser det ju helt magiskt, vackert ut! Här i Östersund fick jag springa det första passet på naken asfalt förra veckan och kände mig så grymt snabb när alla vårkänslor rusade runt i kroppen. Sedan blev det fredag och snön började dumpa ner och gör så fortfarande. Det är aprilväder redan i mars tydligen. Årstiderna “slåss” och det är precis som du skriver inte alldeles enkelt att hänga med. Ska en ha kvar dubbdäcken på cykeln eller inte, är det dubbskor eller vanliga löparskor som ska packas inför påsk? – frågorna till väderguden är många ;-)

  2. Kom du iväg?
    Skåne har bjudit på fint cykelväder hela helgen. Blev lite nedslagen när vi rullade in i Sthlm igår kväll och möttes av regn och temperatur strax över nollan. Jag vill ha mer vår nu tack!

  3. Hehe, va olika det kan kännas :) Även om snön hindrar en från att t ex cykla lvg ordentligt så älskar jag hur varm och mysig jag blir inombords av all snö som kommer. Men så är ju jag inte speciellt bortskämd med snö här i Västmanland…

  4. Jag vet hur motigt det kan vara men desto större är känslan av hur jävla bra du är när det är klart! ✌?️?Hejar på dig alla dagar i veckan! ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Inredningsdetaljer på en lördag

Inredningsdetaljer på en lördag

Next
Gröna fingrar och drömmar om växthus

Gröna fingrar och drömmar om växthus

När jag var liten hade pappa värsta trädgårdslandet och ett enormt växthus

You May Also Like