När jag var liten hade pappa värsta trädgårdslandet och ett enormt växthus. Med allt man kan tänka sig. Ruccola, vattenmelon, tomater, basilika, exotiska frukter och så vidare.

Minns att jag hade en snigelfarm och matade sniglarna med plocksallad och gurkor fån växthuset. En natt rymde alla sniglarna och invaderade trädgårdslandet. Inte så poppis.

Jag har nog fått mina gröna fingrar från pappa och har länge velat odla tomater och annat. Men det har inte känts sådär superfräscht mitt inne i stan med avgaser och hela faderullan. Men nu, nu har jag min egen tomt. Tokigt stor och jag vill ha ett, håll i er, växthus. Förstå hur mysigt och framfart all hur fantastiskt mycket man kan odla fram! Jag tänker mig ett hav med basilika, gurkor, tomater och ja allt möjligt.

Så jag har börjat driva fram lite skott för att de förhoppningsvis senare ska få flytta ut så småningom.

drivhus-3 drivhus-2 drivhus drivhus-4


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center