Det är inte ofta  jag har en otillfredsställd känsla efter en Body Balance klass. Igår instruerade jag nya releasen och var inte alls nöjd. Med låtarna 8 och 9. Koreografin är absolut ok men musiken skapar inte den där mjuka sköna avrundningen jag vill omfamna deltagarna med. Jag hoppas hoppas att jag blir kär och att ni blir kära med mig.

Releasen i sig är lekfull och skiljer sig ordentligt i musikval från gamla releaser. Jag välkomnar nytänkande och utmaningar, och säger go Jackie (huvudkoreografen) men jag vill också ha kvar det mjuka, sobra och vackra.

Helt enkelt något att bita i. Nästa vecka hoppas jag att jag blir kär och att gårdagens känsla efter klassen enbart berodde på min dagsform.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center