Inte förälskad än.

Det är inte ofta  jag har en otillfredsställd känsla efter en Body Balance klass. Igår instruerade jag nya releasen och var inte alls nöjd. Med låtarna 8 och 9. Koreografin är absolut ok men musiken skapar inte den där mjuka sköna avrundningen jag vill omfamna deltagarna med. Jag hoppas hoppas att jag blir kär och att ni blir kära med mig.

Releasen i sig är lekfull och skiljer sig ordentligt i musikval från gamla releaser. Jag välkomnar nytänkande och utmaningar, och säger go Jackie (huvudkoreografen) men jag vill också ha kvar det mjuka, sobra och vackra.

Helt enkelt något att bita i. Nästa vecka hoppas jag att jag blir kär och att gårdagens känsla efter klassen enbart berodde på min dagsform.

3 Comments

  1. soffan 5 mars, 2011at16:09

    Jag har bara kört den som deltagare, och då tyckte jag den var absolut ljuvlig. Koreografin. Musiken fick jag ingen riktig känsla för, men jag minns att jag blev lite förvånad flera gånger. Går kvartalen i morgon, så det ska bli spännande att se sen vad jag får för känsla när jag börjar instruera den.

    kram <3

  2. Jojohanna 6 mars, 2011at21:57

    Kvartalade igår. Just nu kommer jag inte ens ihåg 8:an och 9:an, men jag gillade uppvärmningen och balansen. Lite skönt med lite annat i solhälsningen också… Hoppas att du kärar ner dig till slut :)

  3. Pingback:ben. i. högläge. « Soffans

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *