Det har gått lite troll i den här säsongen – minst sagt. Efter otur kommer tur, visst är det så?

Cykelvasan 2015 går till historien som värsta misären med två punkor och stillastående i lite över 20 min. Vad är oddsen liksom. Jag är jäkligt nöjd ändå att jag inte bröt efter andra punkan utan valde att fixa i slang och luft och sedan fullfölja loppet. Hamnade också i ingenmansland efter andra punkan ett tag, vilket jag inte trodde var möjligt på Cykelvasan och det var lite konstig känsla att susa fram själv ett tag. Sådär vid andra punkan la jag ner och siktade på att bara fullfölja och försöka köra snabbt i mål. Tidsmålen jag hade tappade jag redan på första punkan och blev lite lätt uppgiven när jag fick stanna en gång till.

Var också väldigt stökigt upp mot Smågan och strax efter med tokigt många crasher. Hoppas att alla är ok. Är också så himla stolt över alla som körde från She Rides och förverkligade drömmar och sprängde sina mål in till Mora. Gigantiskt stort grattis till er!

Bild nedan från dammfesten tagen från Henrik Öijers GoPro – som också punkade. Han såg tokigt stark ut när han gasade förbi.

cykelvasan-2015

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center