Inte min tur

Det har gått lite troll i den här säsongen – minst sagt. Efter otur kommer tur, visst är det så?

Cykelvasan 2015 går till historien som värsta misären med två punkor och stillastående i lite över 20 min. Vad är oddsen liksom. Jag är jäkligt nöjd ändå att jag inte bröt efter andra punkan utan valde att fixa i slang och luft och sedan fullfölja loppet. Hamnade också i ingenmansland efter andra punkan ett tag, vilket jag inte trodde var möjligt på Cykelvasan och det var lite konstig känsla att susa fram själv ett tag. Sådär vid andra punkan la jag ner och siktade på att bara fullfölja och försöka köra snabbt i mål. Tidsmålen jag hade tappade jag redan på första punkan och blev lite lätt uppgiven när jag fick stanna en gång till.

Var också väldigt stökigt upp mot Smågan och strax efter med tokigt många crasher. Hoppas att alla är ok. Är också så himla stolt över alla som körde från She Rides och förverkligade drömmar och sprängde sina mål in till Mora. Gigantiskt stort grattis till er!

Bild nedan från dammfesten tagen från Henrik Öijers GoPro – som också punkade. Han såg tokigt stark ut när han gasade förbi.

cykelvasan-2015

 

Total
0
Shares
Comments 6
  1. Bra jobbat Jessica även om jag förstår att det känns surt med punkorna.

    Kram & grattis <3

  2. Du har verkligen kämpat i motvind i år och visst är det surt när kroppen är på g men oturen är framme! Jag beundrar dig för att du besitter styrkan att snabbt både ställa om och ladda om! Tycker du ska vara sjukt stolt över dig själv och allt hårt jobb du lagt ner! JAG är sjukt stolt över dig??✨

  3. “Från minnenas kavalkad”: För några år sedan, också tävling, din följeslagare fick punka och…………….du hjälper henne att laga däcket! ….och missar egna värdefulla minuter! Glömmer inte detta. Du har ett hjärta så stort och varmt, därför kära dotter, är du alltid en vinnare!

  4. Starkt jobbat Jessica. Vilken styrka du besitter även rent mentalt. Du inspirerar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Prerace Day

Prerace Day

Vi är på plats i Lindvallen och imorrn går starten för Sveriges största

Next
Rörbäcksnäs

Rörbäcksnäs

Jag hade läst så mycket och hört så mycket om mtb-meckat i Sverige, med Sveriges

You May Also Like