Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Rörbäcksnäs

Senast uppdaterad:

Jag hade läst så mycket och hört så mycket om mtb-meckat i Sverige, med Sveriges absolut bästa stigar. Det är en liten underdrift att säga att mina förväntningar inte var skyhöga – de var enorma. Vi anlände till Sälen på torsdagen och hade ett inplanerat uppväckningspass i Rörbäcksnäs på fredagen, jag och J. Båda lika fulla av förväntan.

Sälenfjällen visade upp sig från sin bästa sida med solsken, klarblå himmel, krispig fjälluft och en temperatur strax över 20°. Magiskt.

Vi körde bil till Rörbäcksnäs och upp mot skolan där lederna börjar. Möttes av ett gäng cyklister som låg på gräset i solskenet och såg mer än lyckliga ut.

Vi trampade in och efter 3 min var leendet på läpparna enorm. Rörbäcksnäs – det är fantastiskt.  Jag kan inte för hela min värld förstå att jag inte cyklat där innan.

Är du uppe i Sälen på sommaren, sensommaren eller på våren. Ja, alltså när det inte finns snö, ta med din cykel eller hyr en mtb och ta dig till Röbäcksnäs du kommer verkligen inte ångra dig utan önska att du kunde göra det igen och igen.

Arbetet med att underhålla lederna görs helt ideellt och jag älskar deras “karmakontoskylt”. Jag kommer swisha en summa och hoppas på att få susa på stigarna väldigt snart igen.

 

rorbacksnas-15

 
rorbacksnas-13

 
rorbacksnas-3

 
rorbacksnas-7

 
rorbacksnas-8

 
rorbacksnas-2

 
rorbacksnas-21

 
rorbacksnas-25

 
rorbacksnas-9

 

0
Föregående
Min träningshöst

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.