Intervaller på AT, kompishäng och Wattbike

Min coach Annie är bäst. Vi har anpassat denna veckans träningsschema till min befintliga status med extremt mycket träning i bagaget pang på efter värsta förkylningen. Jag i min tur fick kasta om dagarna lite men kontentan är ändå att jag har alla delar som förväntat på söndag.

Idag hade jag dejt med två av våra finaste vänner Åsa och V ute på Js jobb. J agerade servicesnubbe medan vi andra trampade så att det stänkte. Jag och Viktor slet runt AT och Åsa körde fartlek. Jag älskar att vi har samma intresse och slår ihop träning med att hänga. Även om vi kanske inte hänger så mycket, mer frustar och stånkar så är det en fantastisk självklar och förstående vänskap.

Wattbiken går från självklarhet till självklarhet i mina ögon. Idag hade jag med mig min egen sadel och jag är mycket mer förtjust i cykeln nu. Synd att vi bor så förbaskat litet.  Tänk om jag hade ett slott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 Comments

 1. uppochhoppa 8 februari, 2014at18:52

  Vilka härliga pics, bra servat av J!

 2. Användarens profilbild jessica 8 februari, 2014at19:55

  Tack fina!

 3. Anna Laggar 8 februari, 2014at21:00

  Har du tips på vart man kan köpa bra cykelfilmer som man kan visa på väggen under ett spinningpass?

 4. Användarens profilbild jessica 8 februari, 2014at21:02

  Jag har gjort några själv men det finns massor. Låt mig kolla och återkomma.

 5. Åsa 8 februari, 2014at21:13

  <3

 6. Mari 9 februari, 2014at16:12

  härligt! För en som inte är någon cykelfantast, vad är det för speciellt med en Wattbike?

 7. Jaime 10 februari, 2014at15:36

  Hej Mari! Det speciella med Wattbiken är att du får direkt feedback på hur effektivt ditt rundtramp är, samt hur mycket effekt du levererar på var deras ben. 42 värden mäts 100ggr i sekunden och. Sist men inte minst, det känns som att cykla på riktigt.

 8. Pingback:När bitarna faller på plats. | elinwennman

 9. Person 10 februari, 2014at17:28

  Jag håller med om watt och AT, bra träning! Fråga: Vilket upplägg kör du om du vill köra AT intervaller i en spinningklass? Jag jobbar på en anläggning där alla har sin egen pulsklocka. Men AT-nivå kan ju ligga lite olika. Hur kör du så att det passar generellt till så många som möjligt?

 10. Mari 10 februari, 2014at20:49

  Sv. :) Tack, Jaime. Då vet jag bättre :) intressant grej

 11. Användarens profilbild jessica 10 februari, 2014at20:54

  Åh jätte bra fråga. Jag skriver ett inlägg om den! Kommer ikväll eller i morrn!

 12. Jenny 12 februari, 2014at16:57

  GRYMMA BILDER! Ger galet träningssug, i synnerhet de två nedersta på dig tagna rakt framifrån. Snyggt!

 13. Användarens profilbild jessica 12 februari, 2014at17:08

  Tack söta!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *