Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Intervaller på AT, kompishäng och Wattbike

Senast uppdaterad:

Min coach Annie är bäst. Vi har anpassat denna veckans träningsschema till min befintliga status med extremt mycket träning i bagaget pang på efter värsta förkylningen. Jag i min tur fick kasta om dagarna lite men kontentan är ändå att jag har alla delar som förväntat på söndag.

Idag hade jag dejt med två av våra finaste vänner Åsa och V ute på Js jobb. J agerade servicesnubbe medan vi andra trampade så att det stänkte. Jag och Viktor slet runt AT och Åsa körde fartlek. Jag älskar att vi har samma intresse och slår ihop träning med att hänga. Även om vi kanske inte hänger så mycket, mer frustar och stånkar så är det en fantastisk självklar och förstående vänskap.

Wattbiken går från självklarhet till självklarhet i mina ögon. Idag hade jag med mig min egen sadel och jag är mycket mer förtjust i cykeln nu. Synd att vi bor så förbaskat litet.  Tänk om jag hade ett slott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Föregående
Husmanskost

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.