Isglass med mynta och lime

Words by

Jag jagade formar i en evighet och hittade sedan i silikon på Leilas shop o Mood-gallerian. Lite overprised och i fel form (fick sådana där med fyrkanter), jag hade tänkt mig magnumformade glasspinnar för att göra det här receptet med en liten twist, men de får duga. Så morgondagens experiment blir nog ovannämnda recept men laktosfritt.

Isglassarna som jag slängde ihop imorse och försökte svalka ned mig med i dag är busenkla.

Du behöver

  • 1 flaska Brämhults jordgubb och lime
  • Saft av två limefrukter
  • 1 paket färska jordgubbar
  • och lite färsk mynta

Mixa allt utom juicen till en puré. Tillsätt juice och häll sedan upp i formar och frys.  Resultatet ser du nedan. Njut!

 

[insert]

 

[/insert]

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us