Igår kväll när hela Stockholm satt och drack fördrinkar eller hade borrat ner sig i soffan med tända ljus, stack jag ut och sprang med broddar och pulserande beats i öronen. Jag mötte 2 löpare under de 10 km jag var ute med snön piskandes i ansiktet.

Det slog mig att jag alltid sätter klassupplägg till cyklingen när jag är ute och springer. Jag har haft strukturen satt för Cloud 9 hela vägen men igår satt ännu en byggsten. Det blir så himla mycket bättre om jag springer till musiken jag tänk använda och får vara ensam med tankarna ett tag. Allt brukar falla så naturligt på plats.

Igår kom jag också hem, i princip helt oplanerat, med ett par längdskidor. Nu blir det ta mig tusan åka av. Min plan är att iaf lyckas åka längd 2-3 gånger i veckan.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center