Genomförde  jag igår min första ordentliga Bikramklass på DuCalme. Man ska kliva utanför sina gränser och värme är inte mitt favorit element. Det mest komiska är att jag valde att kliva in i den tropiska hettan på årets mest snöiga dag.

Med vinterlöpning i kroppen och en massa annat ansamlat skit hade jag det ordentligt påfrestande av värmen de första 45 minuterna. I princip hela vägen tills vi kom ned sittande på golvet första gången.

Det roliga är att jag tror att jag är lite smått förälskad mitt i denna berg och dalbana av känslor.

Jag är framförallt störtförtjust i lokalerna och skulle mer än gärna vilja ha en egen studio, precis sådär men med en sal till samt en funktionell del.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center