Med förtjusning och avsky

Genomförde  jag igår min första ordentliga Bikramklass på DuCalme. Man ska kliva utanför sina gränser och värme är inte mitt favorit element. Det mest komiska är att jag valde att kliva in i den tropiska hettan på årets mest snöiga dag.

Med vinterlöpning i kroppen och en massa annat ansamlat skit hade jag det ordentligt påfrestande av värmen de första 45 minuterna. I princip hela vägen tills vi kom ned sittande på golvet första gången.

Det roliga är att jag tror att jag är lite smått förälskad mitt i denna berg och dalbana av känslor.

Jag är framförallt störtförtjust i lokalerna och skulle mer än gärna vilja ha en egen studio, precis sådär men med en sal till samt en funktionell del.

2 Comments

  1. Träningsglädje 20 december, 2010at17:36

    visst är den fysiska miljön på du calme helt fantastisk!!! i LOVE it! bättre än perfection helt klart. och ja, man mår lite illa emellanåt – men så går man ut och känner sig som en ny människa!!!

  2. Fru Vängbo 20 december, 2010at19:13

    Ja men då är väl konceptet klart då, pusslet faller på plats, Jamie till IKSU, du och jag med Biktamstudio och fuktionellt gym och alla i Umeå! äntligen:)))

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *