Du – du, som läser. Vet du, jag är så jäkla stolt över dig. Att du är här. Att du står för något så mycket större. Vad vi tillsammans skapat. Tack. Du är så värdefull. Så himla fantastisk. Du behövs. Vi gör skillnad nu – tillsammans.

I lördags skulle jag stått på startlinjen på Lidingö MTB tillsammans med Hanna, Sue och Ingrid. Sedan på söndagen skulle jag gjort Sara sällskap i Göteborg på Bra Bil XC MTB. Det blev inte så. Istället satt jag hemma och dyngförkyld och följde båda loppen med Livesändning, och livetracking. Var sjukt nervös och uppspelt. Jag dansade lyckodans när tjejerna rullade in över mållinjen. Så enormt fina prestationer att jag fick glädjetårar. Jag blev lika lycklig över varenda en av She Rides cyklister som stod där på startlinjen. Ni är ovärderliga.

Jag är så himla stolt. Lycklig. Rörd. Över mitt lag. Över alla i hela She Rides community och CK som gör så mycket för att göra skillnad. I helgen så skördade vi pallplats och fina placeringar men också andra enormt fina saker tillsammans – du och jag. Jag är tacksam. Enormt rörd och stolt över dig – över oss.

 

 


 


 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *