Garden Life

Ok det suger som fan, jag är förkyld och har ett djup sår i benet. Två helt onödiga och feltajmade saker inför tävlingspremiären på lördag ute på Lidingö. Jag hoppas mirakulöst på att jag ska bli av med snoret och läka ihop tillräckligt för att kunna dundra upp på de korta men många och lätt aggressiva backarna ute på Lidingö.

Jag har surat och jobbat hemifrån soffan idag, nedbäddad. Ute i trädgården börjar våren verkligen ge sig till känna och inne i mitt växthus är det grönt. Sådär härligt grönt att jag glömmer av att jag är förkyld.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Comments 2
  1. Skittråkigt! Hoppas du kan starta och ha roligt iaf… om inte annat så kommer det en massa fler lopp. Hade gärna velat se på när ni tävlar i helgen – hejar på er oavsett! Krya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Torsdagarna är räddade

Torsdagarna är räddade

Från och med denna veckan starta She Rides i Stockholm upp träningar både i mtb

Next
jag är så jäkla stolt över dig

jag är så jäkla stolt över dig

Du – du, som läser

You May Also Like