Jag behöver en spark i rumpan

Ingen kan väl ha missat att jag gnäller och är allmänt obekväm i temperaturer över 22 grader. Jag håller fullkomligen på att förgås och tröstar mig oavbrutet med att leta nyheter i prylväg inför kommande (efterlängtande) skidsäsong.

Jag behöver göra något som Therese, hitta ett äventyr att ta oskulden på och verkligen se till att avverka mil och timmar i löparspåret.

Det är inte så att jag inte tränar, jag plockar min beskärda träningsdos varje vecka, men den faller på att den INTE är kvalitativ. Jag har allt i huvudet oh brukar ALDRIG ha problem att förverkliga saker men min största fiende just nu är värmen.

Sååå… vad ska jag göra?


Lite komiskt… på Kungsholmsgatan verkar det finnas en butiksägare som med längtar till vintern eller bara har gett upp och lämnat juldekorationen kvar. I 36 gradig värme sitter det där på fasaden.

4 Comments

 1. Sofia 17 juli, 2010at12:02

  Bada!! ;)

 2. Linda 17 juli, 2010at13:17

  Ibland tror jag vi behöver vara mer lyhörda för vad vår kropp och psyke förmedlar. Stanna upp och inte alltid köra på i 150. Om kroppen inte tål denna värme så är det nog inte meningen att pressa sig fullt ut. Mitt tips är att tillåta sig att just nu är det såhär och det finns en mening med det. Du kommer igen Jessica ;-) är helt övertygad.

 3. emma 17 juli, 2010at16:22

  du kan få ge mig tips på hur jag får ordning på flåset och krigaren när jag ska försöka jogga… får andnöd varje gång och vill bara ge upp efter bara några få minuter!

  en bra motivator är att lyssna på de råd man ger andra har jag märkt! =)

 4. Marie 18 juli, 2010at10:39

  Äntligen någon som har samma problem som mig! Själv håller jag mig till metoden som Linda föreslår; lyssnar på kroppen och tar det lugnt. Träningsglädjen och energin kommer förhoppningsvis tillbaka!

  Vilken fin blogg för övrigt. Tog mig friheten att länka den från min :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *