Ingen kan väl ha missat att jag gnäller och är allmänt obekväm i temperaturer över 22 grader. Jag håller fullkomligen på att förgås och tröstar mig oavbrutet med att leta nyheter i prylväg inför kommande (efterlängtande) skidsäsong.

Jag behöver göra något som Therese, hitta ett äventyr att ta oskulden på och verkligen se till att avverka mil och timmar i löparspåret.

Det är inte så att jag inte tränar, jag plockar min beskärda träningsdos varje vecka, men den faller på att den INTE är kvalitativ. Jag har allt i huvudet oh brukar ALDRIG ha problem att förverkliga saker men min största fiende just nu är värmen.

Sååå… vad ska jag göra?


Lite komiskt… på Kungsholmsgatan verkar det finnas en butiksägare som med längtar till vintern eller bara har gett upp och lämnat juldekorationen kvar. I 36 gradig värme sitter det där på fasaden.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center