Underskattad vardagsmotion

Äntligen fick jag en löptur i benen. Jag sprang dessutom i sällskap med Jaime, vilket aldrig händer eftersom vi inte kan sluta tävla med varann. Men igår gick det bra. Lite långsamt, men bra.

Min grymma cykel har kommit. Jag gjorde ett medvetet val med en cruiser att ha och cykla med fram och tillbaka med till jobb och cruisa rundor med i stan, för att jag inte skulle börja hetsa och tävla vilket i sin tur skulle resultera i att jag skulle anlända dyblöt av svett till jobb.

Jag kan meddela att det skitit sig direkt. Jag tävlade ommedelbart och när jag kom till Puckeln på Götgatan gjorde jag det förrädiska rycket och skulle gasa förbi de som låg framför mig… med en cruiser!!! Med andra ord dröp jag av svett när jag kom till jobb och fick snällt gå ner och köpa ett nytt, torrt, linne.

Tror att denna cykeln kan vara bra för mig ur många aspekter… bla behöver jag träna på att ta det lugnt och inte köra race med alla som sitter på en sadeln. Jag ska tänka på att denna cykeln trivs bäst på milsvidda stränder, som Sandhammaren. Där jag kommer ifrån och  som blivit framröstad till Sveriges bästa strand.

6 Comments

 1. Millis 19 juli, 2010at21:48

  Haha, oj vad jag känner igen mig. Jag kan helt enkelt inte “fincykla”. Tävlar alltid med alla andra som också är ute och cyklar, helt hopplöst. Och så anländer man alltid dit man ska helt genomblöt av svett, hehe

 2. Jenny 19 juli, 2010at21:54

  Haha, vilket underbart kort på dig J! :)
  Kramar

 3. Åsa 19 juli, 2010at23:38

  Skön bild! LOVE

 4. Martina 20 juli, 2010at08:05

  Du är preis lika knäpp som mig!*s* Jag tävlar tom med folk i rulltrappor..MÅSTE komma först upp,cykla ska vi inte ens tala om.. Jag har gett upp och tar med ombyte och duschar på jobbet trots attcykelturen bara tar 15 min :)
  Härlig bild!

 5. Jennie 20 juli, 2010at20:55

  Man blir ju bara så sugen på en sån cykel, bara “pakethållaren” fram e ju helskön! Skön bild!
  Kram
  Jennie

 6. Pingback:Annandag Påsk « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *