Igår var dagen efter den stora dagen.  Jag skulle hunnit med en bloggträff med mysigt goa Emil och bli av med min oskuld i Indoor Walking. Men logistiken sket sig bokstavligt. Jag rundade av dagen med att köra en intervallklass på Nybroplan och innan dess hann jag sticka in näsan på “The Academys” Event på SportLife och  säga hej till min fabulösa chef & vän Monika samt till två andra jag har nära hjärtat.

På plats var också två beundransvärda kvinnor jag hört så himla mycket bra om och som jag äntligen fick träffa. Upplever du bilden sudddig, säger jag som Monika, då drack du för mycket igår.


Anna, Monika, jag & Helena


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center