Jag blev inte av med min oskuld

Words by

Igår var dagen efter den stora dagen.  Jag skulle hunnit med en bloggträff med mysigt goa Emil och bli av med min oskuld i Indoor Walking. Men logistiken sket sig bokstavligt. Jag rundade av dagen med att köra en intervallklass på Nybroplan och innan dess hann jag sticka in näsan på “The Academys” Event på SportLife och  säga hej till min fabulösa chef & vän Monika samt till två andra jag har nära hjärtat.

På plats var också två beundransvärda kvinnor jag hört så himla mycket bra om och som jag äntligen fick träffa. Upplever du bilden sudddig, säger jag som Monika, då drack du för mycket igår.


Anna, Monika, jag & Helena

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us