Super Saturday Feelings

Hösten är här. Jag älskar hösten. Av så otroligt många olika anledningar. En av dem är att träningsbranschen verkligen bubblar. Eventen är staplade på hög och alla är inspirationstörstande. På ett eller ett annat sätt.

Hela helgen är fylld av olika event i Stockhom. Super Saturday, The Academys Event dagar  och Tjejmilen.

Igår var det Super Saturday. Jag skrev om det förra året, och jag nämner det igen, att 1000 personer kör en Body Pump klass samtidigt, är coolt. Mycket coolt. Och visst ibland kan jag hålla med om att det kan bli hysteriskt, fast på ett bra sätt om man tänker på konsekvensen för våra medlemmar på alla anläggningar runt om.Det härliga med Les Mills är att se hur alla program säkerställer och kvalitetssäkrar gruppträning över hela världen och faktiskt lyfter och utvecklar många instruktörer.

Min dag igår var fullmatad av att se till att allt flöt på som det skulle i en av salarna. Jag lyckades dock komma loss för att vara med på sista klassen, som var den nya releasen i  Body Balance. En helt magisk release. Ni kommer bli förälskade, kära och förälskade igen.

För mig innebär alla sådana här event också en massa annan glädje. Det är ofta då jag strålar samman med människor som betytt och betyder mycket i mitt liv. Många vänner som jag sällan ser men som efter mina drygt 7 år i Umeå alltid kommer vara värdefulla och nära mitt hjärta. Tack för att ni finns!

Nu ska jag piggna till och ta mig mot  fab Monika som kör på the Academys event idag!

Super Saturday 2010 Body Pump BACK track from jessica clarén on Vimeo.

Super Saturday Body Pump CHEST track from jessica clarén on Vimeo.

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Håller HELT med…hösten är LOVELY! Roligt att se dig idag btw – snart ses vi igen, och då ska det svettas! :) Kram!

  2. Soffan: Jaaaa jätte kul! Tog ju ett tag för mig innan polletten trillade ned. ;) Hoppas vi får en massa möjligheter att hänga framöver. O förstås, kram tillbaka

    Helena: Oooo du gillar också hösten, hurra! Så himla kul att få träffa dig med! Du är, som sagt, så himla hjärtligt välkommen! KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
1 dag kvar

1 dag kvar

Har precis varit ute på Globen och känt på pulsen på allas bultande “les

Next
Jag blev inte av med min oskuld

Jag blev inte av med min oskuld

Igår var dagen efter den stora dagen

You May Also Like