Hösten är här. Jag älskar hösten. Av så otroligt många olika anledningar. En av dem är att träningsbranschen verkligen bubblar. Eventen är staplade på hög och alla är inspirationstörstande. På ett eller ett annat sätt.

Hela helgen är fylld av olika event i Stockhom. Super Saturday, The Academys Event dagar  och Tjejmilen.

Igår var det Super Saturday. Jag skrev om det förra året, och jag nämner det igen, att 1000 personer kör en Body Pump klass samtidigt, är coolt. Mycket coolt. Och visst ibland kan jag hålla med om att det kan bli hysteriskt, fast på ett bra sätt om man tänker på konsekvensen för våra medlemmar på alla anläggningar runt om.Det härliga med Les Mills är att se hur alla program säkerställer och kvalitetssäkrar gruppträning över hela världen och faktiskt lyfter och utvecklar många instruktörer.

Min dag igår var fullmatad av att se till att allt flöt på som det skulle i en av salarna. Jag lyckades dock komma loss för att vara med på sista klassen, som var den nya releasen i  Body Balance. En helt magisk release. Ni kommer bli förälskade, kära och förälskade igen.

För mig innebär alla sådana här event också en massa annan glädje. Det är ofta då jag strålar samman med människor som betytt och betyder mycket i mitt liv. Många vänner som jag sällan ser men som efter mina drygt 7 år i Umeå alltid kommer vara värdefulla och nära mitt hjärta. Tack för att ni finns!

Nu ska jag piggna till och ta mig mot  fab Monika som kör på the Academys event idag!

Super Saturday 2010 Body Pump BACK track from jessica clarén on Vimeo.

Super Saturday Body Pump CHEST track from jessica clarén on Vimeo.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center