Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Jag blir starkare av den här årstiden

Senast uppdaterad:

18 augusti och regnet har strilat ned hela dagen. Det känns höstig och känslorna i själen virvlar som om vinden tagit  tag i löv som fallit från träden. Jag älskar hösten. För mig är det som återuppväckelse. Fortsättning. Vatten som får rötterna till att växa sig starkare och mig själv till att stå stadigare. Älskar den känslan och vill såklart ibland gömma mig från den, men allra mest älskar jag den.

Jag omfamnar det som är jag. Förvaltar och förädlar det. Lär känna mig själv – lite till. Lite extra. Vänder blad och bläddrar tillbaka.

Jag blir starkare av den här årstiden.

 

prayer

0
Föregående
Har vi vaknat nu?

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.