Jag gillar Oprah…

… hon är så cool och dedikerad djupt in i själen att skapa välmående i varje millimeter i varenda människa. Sådana personen gillar jag. Någon som vågar titta bortom barriärer och sänka sin egen gard för att få andra till att må bra.

oprah-winfrey

Idag signade jag upp mig på hennes nätverk. Boostade min lilla mina Oprah inom mig och hoppas att fler i vår värld kan sträcka ut en hand och sänka sin egen gard “to make a difference”.

logo_own_red_flower

  1. Din beskrivning på Oprah passar alldeles ypperligt på dig Jessica. Det är så jag tycker om dig! Fortsätt vara den du är! Oprah är bra, men det är människor som dig som appelerar på oss vanligt folk och ger oss energin att sätta upp mål, tror på oss själva och faktiskt lyckas i våra eskapader. Your a true “sis”

  2. Desiree & Carina: Vet ni, jag blir varm in i själen, men ni ska veta att detsamma går “right back at ya’ “! NI INSPIRERAR MIG!

    KRAM

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.