Jag gillar Oprah…

Words by

… hon är så cool och dedikerad djupt in i själen att skapa välmående i varje millimeter i varenda människa. Sådana personen gillar jag. Någon som vågar titta bortom barriärer och sänka sin egen gard för att få andra till att må bra.

oprah-winfrey

Idag signade jag upp mig på hennes nätverk. Boostade min lilla mina Oprah inom mig och hoppas att fler i vår värld kan sträcka ut en hand och sänka sin egen gard “to make a difference”.

logo_own_red_flower

6 Comments

 • Desiree Blomberg

  Din beskrivning på Oprah passar alldeles ypperligt på dig Jessica. Det är så jag tycker om dig! Fortsätt vara den du är! Oprah är bra, men det är människor som dig som appelerar på oss vanligt folk och ger oss energin att sätta upp mål, tror på oss själva och faktiskt lyckas i våra eskapader. Your a true “sis”

 • "CykelCarina"

  Desiree har så rätt! Ställer mig bakom hennes ord.

 • Ann-Margete (mamma)

  Vilka vänner!Som mamma kan man bara bli stolt och naturligtvis hålla med!

 • Terese Alvén

  Oprah är fantastisk. Trist att hon slutar med sin show (fast jag har ju inte sett den på flera år ändå …).

 • jessica

  Tereses: Hon är verkligen beundransvärd!

 • jessica

  Desiree & Carina: Vet ni, jag blir varm in i själen, men ni ska veta att detsamma går “right back at ya’ “! NI INSPIRERAR MIG!

  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us