Julklapp i samarbete med BiCycling

Julklapp #1

Det är söndag. Jag sitter och klipper nästa avsnitt av min och Joannas pod “Ett jädra liv med Swica och Clarén” som kommer ut imorgon.

Jag har startat dagen med att spela in avsnittet tillsammans med Joanna och vår första gäst idag inne i vår studio hos Ljudbang på Södermälarstrand. Vår allra allra första gäst är ingen mindre än Lofsan. Lovisa är en fantastisk entreprenör, förebild och människa och vi hade ett härligt samtal imorse och resultatet har du hos dig imorgon måndag. Efter inspelningen så körde jag mitt distanspass utom Ekerö och sedan hem till Tyresö på 4h. Iskall kastade jag mig in i bastun och sedan i soffan med inspelningen för att klippa till den.

Förutom att det kommer ut ett nytt avsnitt av vår pod, kommer jag också varje dag fram till och med julafton lotta ut en julklapp varje dag här inne på bloggen. Först ut är en helårs prenumeration på en av Sveriges bästa cykeltidningar BiCycling.

För att vara med och tävla om en helårsprenumeration kommentera nedan om varför just du vill ha BiCycling hem i brevlådan.

Jag drar vinnarna på julafton på samtliga julklappar.

 

 

 

11 Comments

 1. Formfaktion 17 december, 2017at21:44

  Efter ett antal år med få mil på cykelkontot behöver min cykling behöver en rejäl vitamininjektion och ny fräsch luft i däcken. Bicycling kommer hjälpa mig att hitta tillbaka till kadensen och vinden mot de nyrakade benen.

 2. Katerina Sparr Holinkova 17 december, 2017at21:53

  Jag skulle vilja vinna en prenumeration för att jag kommit igång med cykling mer seriöst och behöver pepp och motivation inför mitt första långa lopp i sommar ( Halvvättern). Sedan älskar jag att läsa träningstidningar. Att bläddra, gå tillbaka, klippa ut någon spännande artikel osv.

 3. Karin Hedlund 17 december, 2017at21:57

  Jag ger också hellre än får men nu gör jag ett undantag och önskar att få grymma tidningar :)

 4. Kristin 17 december, 2017at22:06

  Bicykling jag hoppas i brevlådan kommer & ger mig inspiration från vinter till sommar.
  Oj det var visst prenumeration för et år! Herregud va inspiration jag får.
  Att cykla är njutning och passion,
  jag glädjas att på köpet få bättre kondition.
  Med cykel skulle tomten kunne skippa sin ren.
  God [h]jul önskar jag dig Jessica Clarèn ! :)

 5. Amira 17 december, 2017at22:12

  Ser så fram mot nästa poddavsnitt! ✨ Du och Joanna utgör en grym poddkombo?? Ska bli superspännande att höra intervjun med Lofsan?

 6. Ulrika 17 december, 2017at22:35

  Jaaa! Nytt avsnitt ???
  Tänkte även passa på att önska mig den här fantastiska julklappen ? Älskar tidningar!! Känslan att bläddra på riktigt är speciell.. har tidigare prenumerera på just den här tidningen men saknar den… vad skulle inte passa bättre än att få ett helår i julklapp ??

 7. Anna Kempe 17 december, 2017at22:41

  Jag önskar mig tidningen bicycle då jag är ganska ny inom cykelsporten men trivs himla bra. Har smygkollat i bicycle hos mig svåger och varje gång velat ha med mig ett ex hem. Sen är tidningsprenumerationer som en liten extra glimt i vardagen när en tidning plötsligt dyker upp i brevlådan, älskar’t.

 8. Sofie 18 december, 2017at00:15

  För att jag just opererat knät och inte får cykla en meter i december. Saknar så att vara ute i skogen med min mtb! Men läsa cykeltidning mellan rehabpassen vore ju bra för peppen inför kommande säsong :)

 9. Lotta Andersson 18 december, 2017at05:53

  Skulle tacksamt ta emot en sådan grej, för att bli ännu mer inspirerad o kunna ta ens cykling till nya höjder.

 10. Linda Assarsson 18 december, 2017at05:58

  Det vore superkul att få en tidning i brevlådan då och då under 2018 :) Nörda ner sig i cykelsporten och lära sig mer = toppen! När tidningen är utläst så kommer den att landa på sambons skrivbord och läsas en omgång till av honom = praktiskt med samma intresse ;)

 11. jkkmedlem 18 december, 2017at19:13

  Ser fram emot att lyssna på podden :)! Det skulle vara toppen att få en prenumeration på BiCycling att ge bort i julklapp till min cykelälskande man, då jag själv älskar att ge bort uppskattade presenter :D <3 !

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *