Jag lovar mig själv att bli en bättre människa

… från och med nu.

Jag satt och kikade på alla maskrosbollar när jag var ute och rastade mina busar. Det var något skirt och positivt över dem vilket fick mig att lova mig själv att bli en bättre människa. Alltså, bättre på att ta hand om mig själv och lyssna på de behov min kropp skriker ut.

En kinkig M. Sartorius och en galet stel M. Quadratus Lumborum bland annat pga en för stark höftböjare… kräver mera balans i tillvaron. Därför har jag anmält mig till den här omtalade gudinnans WS på OmYoga och ska på onsdag ta tag i mitt yogande.

Balans är alltså sommarens träningsord. Vilket omfattar fantastiskt mycket… mer rörlighetsträning, mer långpass, mer funktionell styrka och mer snabbhetsträning och spänst.  Jag kommer bli grym i skidbacken kommande säsong.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *